10 σταρς με πανεπιστημιακή μόρφωση

Άλλο πράγμα η δόξα και τα λεφτά και άλλο οι σπουδές! Πόσοι άραγε από τους πασίγνωστους celebrity κατάφεραν να μπουν στο πανεπιστήμιο; Και πόσοι κατάφεραν να το τελειώσουν;

Δείτε δέκα σταρς με... διπλώματα!......
1. Natalie Portman

Όχι απλώς έχει κερδίσει Όσκαρ, αλλά είναι και πτυχιούχος ψυχολογίας του Harvard! Η ηθοποιός, μάλιστα, παρακολούθησε και κάποια μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών στο Hebrew University of Jerusalem.
Όσο για γλώσσες... μιλάει άπταιστα γαλλικά, ιαπωνικά και εβραϊκά!

2. Meryl Streep

Η καριέρα της Streep ξεκίνησε στο κολλέγιο Vassar απ' όπου απέκτησε το πτυχίο της στις δραματικές σπουδές. Δεν της έφτανε όμως και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει και master στις τέχνες! Και όχι όπου κι όπου, αλλά στο πανεπιστήμιο του Yale!

3. Ashton Kutcher

Αν και είναι γνωστός κυρίως για τους κωμικούς χαρακτήρες που υποδύεται, ο Aston Kutcher υπήρξε κάποτε σοβαρός φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Iowa. Ο ηθοποιός, που σπούδαζε βιοχημική μηχανική, ήλπιζε στην εύρεση μιας θεραπείας για το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετωπίζει ο αδερφός του.

4. Courteney Cox

Προτού κερδίσει τον ρόλο της Μόνικα στην αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια», η Courtney Cos σπούδασε αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων στο Κολλέγιο θηλέων Mount Vernon.

5. Hugh Grant

Με υποτροφία μπήκε ο Hugh Grant στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και με επαίνους αποφοίτησε στην αγγλική λογοτεχνία!

6. Emma Watson

Ένα κοινό στοιχείο που έχει η Emma Watson με τον χαρακτήρα της Ερμιόνης που υποδύθηκε στις ταινίες του Χάρι Πότερ, είναι η αγάπη για το διάβασμα. Η νεαρή ηθοποιός ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Brown, διέκοψε για τις ανάγκες των γυρισμάτων και έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει ώσπου να πάρει το πτυχίο της.

7. Brad Pitt

Δημοσιογραφία σπούδαζε κάποτε ο γοητευτικός Brand Pitt στο Πανεπιστήμιο του Missouri, όμως για άγνωστο λόγο τα παράτησε, λίγο καιρό πριν την αποφοίτησή του.

8. Reese Witherspoon

Η ηθοποιός παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Stanford με σκοπό να αποκτήσει το πτυχίο της στην αγγλική λογοτεχνία, όμως τα παράτησε στο δεύτερο έτος για να κυνηγήσει την καριέρα της στο Χόλυγουντ.

9. George Clooney

Δημοσιογράφος σκόπευε να γίνει και ο καρδιοκατακτητής George Clooney, ο οποίος τελικά πήρε το πτυχίο του, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια με... άλλες δραστηριότητες.

10. Kevin Costner

Με κορνιζαρισμένο πτυχίο είναι και ο Kevin Costner, ο οποίος πήρε το πτυχίο του στη διοίκηση επιχειρήσεων το 1978 από το California State University στο Fullerton. Όπως έχει αναφέρει μάλσιτα και ο ίδιος, μετά την αποφοίτησή του δούλευε για αρκετό διάστημα σε μια εταιρία μάρκετινγκ.
www.mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα