Aλλη μια πτυχη των τραπεζικων παγκοσμιοποιητων

Βάσει του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Μάιου του 2010, του περιοδικού Moufon UFO Journal, O Ben Rich, o «πατέρας του μαχητικού-βομβαρδιστικού Stealth» και πρώην διευθύνων στο τμήμα Skunk Works της Lockheed, κάποτε άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες με ΑΤΙΑ είναι αληθινοί και ο στρατός
των ΗΠΑ ταξιδεύει στα άστρα. Αυτό που είπε, μπορεί να είναι νέο για πολλούς σήμερα, αλλά αποκάλυψε την....
πληροφορία πριν τον θάνατό του τον Γενάρη του 1995. Οι δηλώσεις του βοήθησαν στο να αποκτήσουν αξιοπιστία οι αναφορές για ιπτάμενα οχήματα του στρατού τον ΗΠΑ που μιμούνται τα εξωγήινα σκάφη. Αρθρογράφος ήταν ο Τομ Κέλερ, ένας αεροδιαστημικός μηχανικός που δούλεψε σαν αναλυτής συστημάτων υπολογιστών στο Εργαστήρι προωθητήρων αεροσκαφών της ΝΑΣΑ.

1: «Μέσα στο Skunk Works (μυστικός τομέας έρευνας και κατασκευών της Lockheed) ήμασταν μια μικρή και πολύ δεμένη ομάδα, που απαρτιζόταν από 50 βετεράνους μηχανικούς και σχεδιαστές και περίπου 100 ειδικούς μηχανολόγους και εργαστηριακούς εργάτες. Το φόρτε μας ήταν η κατασκευή μικρού αριθμού τεχνολογικά προηγμένων αεροπλάνων, υψηλού επιπέδου για άκρως μυστικές αποστολές.»

2 : «Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε στ' αστέρια, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες σε «μαύρα» (άκρως απόρρητα) προγράμματα και θα χρειαζόταν επέμβαση του Θεού για να βγουν παραέξω προς όφελος της ανθρωπότητας. Ήδη ξέρουμε να φτιάχνουμε ότι μπορείτε να φανταστείτε.»

3: «Τώρα έχουμε την τεχνολογία να πάμε τον ΕΤ σπίτι του. Όχι, δε χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή για να το κάνουμε. Υπάρχει λάθος στις εξισώσεις. Ξέρουμε ποιο είναι. Τώρα έχουμε την ικανότητα να ταξιδεύουμε στ' αστέρια. Πρώτα, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα πάμε στ' αστέρια με χημικά προωθητικά. Δεύτερον πρέπει να επινοήσουμε μια νέα τεχνολογία προώθησης. Πρέπει να βρούμε που έκανε λάθος ο Αϊνστάιν.»

4: Όταν ο Rich ρωτήθηκε πώς δούλευαν οι προωθητήρες των ΑΤΙΑ, είπε: «Θα σας ρωτήσω εγώ πώς δουλεύει η Έκτη Αίσθηση;» Αυτός που τον ρώτησε απάντησε λέγοντας «Όλα τα σημεία στο χωροχρόνο συνδέονται» Τότε ο Rich είπε «Έτσι δουλεύει!»

Ο πρώην διευθυντής της Lockheed "Skunk Works" Ben Rich, ήξερε ότι το εξωγήινο ΑΤΙΑ του Roswell επηρέασε τους σχεδιασμούς της Testor για τα κιτ μοντέλα, για τα μοντέλα ΑΤΙΑ του Roswell και για άκρως απόρρητα αεροσκάφη του στρατού των ΗΠΑ. Βάσει ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ του CNI News, από τον ειδικευόμενο στο Κολοράντο Μάικλ Λίντερμαν, οι πληροφορίες των σχεδίων ήρθαν από τις φωτογραφίες στον τόπο της συντριβής, και από αρκετές καταθέσεις μαρτύρων για το ΑΤΙΑ στο Roswell που έδωσε ο Γουίλιαμ ή Μπιλ ΜακΝτόναλντ. Σε ένα ε-μαιλ με ημερομηνία 29 Ιουλίου 1999, που απευθυνόταν στον Λίντερμαν, ο ΜακΝτόναλντ αναφέρθηκε σε ένα απόσπασμα μιας συνομιλίας με τον Χάρολντ Πούτοφ, ιδρυτή του άκρως απόρρητου προγράμματος «όραση εξ αποστάσεως» των ΗΠΑ.

Ο ΜακΝτόναλντ είπε: «Λοιπόν, Χαλ, πήγες γυρεύοντας! Τώρα ο θρυλικός μηχανικός της Lockheed και αυτοσχεδια
Keywords
Τυχαία Θέματα