Trilateral Commission: H εξίσωση που δέν έκατσε γιατί ήταν εξαρχής λάθος.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Tεχνοκράτης είθισται να θεωρείται αυτός που ξέρει πολυ καλά το πεδίο του και ασκεί τα καθήκοντά του με βάση τη μελέτη κυρίως των αντικειμενικών δεδομένων και των οικονομικών μηχανισμών τους, χωρίς να λαμβάνει και τόσο υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα.

Ο Παπαδήμος και ο Σημίτης με τα «μαγειρέματα» των μακροοικονομικών μεγεθών δημιούργησαν την πλασματική εικόνα υγιούς οικονομίας από....
ψεύτικα στοιχεία (Greek Statistics) βάσει των οποίων η χώρα – χωρίς τα απαραίτητα προσόντα
και τις αναγκαίες ασφαλιστικές δικλείδες – μπήκε στο ευρώ. Ηταν ένα ανθρωπιστικό έγκλημα κατά των Ελλήνων, όπως το ολοκαύτωμα κατά των Εβραίων απο τους Γερμανούς. Αυτό το ανθρωπιστικό έγκλημα που θα μπορούσε να προβλεφθεί, ο ανθρώπινος παράγοντας δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις παραμέτρους που θα επηρέαζαν της αποφάσεις ενός τεχνοκράτη.

Σας τα εξηγώ αυτά για να καταλάβετε κάπως τη λογική πίσω απο τις αποφάσεις...

Ηταν πολύ μεγάλο λάθος που μπηκε η χώρα στο ευρώ, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα και τις αναγκαίες ασφαλιστικές δικλείδες. Τό ίδιο λάθος ήταν και η είσοδος της χώρας στην ΕΕ χωρις αυτές τις δικλείδες, αφού κατέστρεψαν την ανταγωνιστηκότητά της και τη δυνατότητα αύξησής της με γελοίες επιλογές, όπως τον τουρισμό και την ανάπτυξη με δανεικά.

Η ανάπτυξη της έρευνας και τεχνολογίας και η εκβιομηχάνιση της χώρας ποτέ δεν υπήρξαν στις επιλογές των πολιτκών που πέρασαν, αφού όλοι ήταν δοσίλογοι. Καμμία εξαίρεση.

Στα χρόνια που πέρασαν εφαρμόστηκαν μακροοικονομικές τεχνικές πτώχευσης της χώρας. Κρίσιμες στιγμές υπήρξαν, η είσοδος στην ΕΕ, η είσοδος στην ευρωζώνη και τέλος η είσοδος στο ΔΝΤ. Τον Οκτώβρη του 2009 η Ελλάδα έπρεπε να είχε κηρύξει πτώχευση και να είχε βγεί απο την ΕΕ. Αυτό ήταν το τεχνοκρατικά σωστό στη βάση της στήριξης της Ελληνικής οικονομίας. Υπήρχαν όμως και άλλα τεχνοκρατικά σωστά να γίνουν, τα οποία και προτιμήθηκαν.

Ενας τεχνοκράτης εχει στόχους. Στη περίπτωση του Παπαδήμου ο στοχος είναι, όσο και να σας φανεί περίεργο, η περίσωση του σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που στοχεύει στη συνεργασία της διανοητικής ελίτ και των τραπεζιτών. Αυτό που βλέπετε γύρω σας δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι η «πτώση», την οποία σε συνθήκες κρίσης η παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να μετατρέψει σε νίκη με το όραμα – πάντα χρειάζεται ένα όραμα – του 1-1 1-1 1-1.

Ενδιαφέρουσα είναι και η παρακάτω εξίσωση:

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ + ANΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ + TΡΑΠΕΖΙΤΗΣ= ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
που γράφεται και ως εξής

TEXNOKΡΑΤΗΣ + TΡΑΠΕΖΙΤΗΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ= XOYNTA

Aυτή είναι η εξίσωση, την οποία θέλει να επιβάλλει σαν νόμο η παγκόσμια ελίτ στην οποία ανήκουν και τα μέλη της Trilateral Commission με ενδιαφέροντα μέλη όπως ο Παπαδήμος, ο Μάριο Μόντι και κάποιος Παπαχελάς...

H ίδια εξίσωση για ένα κομμουνιστικό κράτος θα μπορούσε να γραφεί ως εξής

TEXNOKΡ
Keywords
Τυχαία Θέματα