Αίμα κι άμμος στη διοικούσα Θεσσαλονίκης: βουλευτές και Ψωμιάδης ξεσπάθωσαν κατά Βαρτζόπουλου

Ο κακός χαμός έγινε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, το Σάββατο το πρωί στη συνεδρίαση της διευρυμένης διοικούσας Θεσσαλονίκης, με τους βουλευτές Καράογλου, Καλαφάτη και Ιωαννίδη να επιτίθενται εναντίον του προέδρου Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Στο χορό κάποια στιγμή μπήκε και ο Ψωμιάδης ο οποίος ζήτησε την παραίτηση(!!!) Βαρτζόπουλου γιατί όπως
είπε έχει χάσει τη μπάλα στη διοικούσα, δεν ξέρει πώς να τη λειτουργεί και μάλιστα ανέφερε πως έχει γίνει παράρτημα των....
Αθηνών!


Ο βουλευτής Θόδωρος Καράογλου ήταν αυτός όμως που έκανε δυναμική εμφάνιση στη διοικούσα. Κάποια στιγμή κι ενώ η συνεδρίαση είχε ξεκινήσει μπαίνει μέσα και ζητά το λόγο για να ανακοινώσει κάτι. «Τη Δευτέρα» είπε ο γαλάζιος βουλευτής «έμαθα από τις εφημερίδες πως θα έρθει στη Θεσσαλονίκη να μιλήσει ο τομεάρχης Εργασίας. Εγώ είμαι αναπληρωτής τομεάρχης εργασίας και κανείς από την διοικούσα δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναέρθω σε άλλη συνεδρίαση» είπε και σηκώθηκε κι έφυγε, αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες.
Εξίσου επιθετικοί όμως ήταν και οι Καλαφάτης- Ιωαννίδης επιρρίπτοντας ευθύνες για την κακή λειτουργία της διοικούσας, όπως είπαν, στον πρόεδρο Δ. Βαρτζόπουλο, τον οποίο κατηγόρησαν εμμέσως πλην σαφώς και για προσωπικές πολιτικές που ακολουθεί!

Σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της διοίκησης, άσκησε και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής δυτικού τομέα Μίλτος Τασούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως δεν μπορεί να τρέχουν οι νομαρχιακές για να δρέπει δάφνες ο πρόεδρος και οι γύρω του.
Συμπέρασμα: όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα ανεβαίνει η ένταση από την πλευρά των βουλευτών που θέλουν να ελέγχουν για τους δικούς του λόγους την διοικούσα. Είναι προφανές πως ο καθένας τους επιθυμεί να έχει ισχυρή παρέμβαση στην κομματική λειτουργία, γιατί τα… ψηφαλάκια είναι πολύτιμα. Ενδεχομένως κάποιους βουλευτές να τους ενοχλεί και η δουλειά που γίνεται από τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, καθώς και οι καλές σχέσεις που έχει με την Συγγρού.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, σύντομα θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του τμήματος γυναικών (σ.σ.: η ιδέα ήταν της αναπληρώτριας γραμματέας του τμήματος γυναικών της ΝΔ, Μάγδας Καρακόλη), εκδήλωση με θέμα την αναθεώρηση του Συντάγματος, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα