Αμετροέπεια ΛΑ.Ο.Σ. στη μνήμη του Θ. Αγγελόπουλου

Το μένος του κατά της Αριστεράς, με όχημα τον εκλιπόντα σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο θέλησε αμετροεπώς να ξεσπάσει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ηλίας Πολατίδης, σήμερα στη Βουλή κατά την συζήτηση ερώτησής του για το Σκοπιανό.
Ακούγοντας τον Υφυπουργό Εξωτερικών να εξυμνεί το έργο του μεγάλου δημιουργού κάνοντας αναφορά στα δημοσιεύματα
των μεγαλύτερων εφημερίδων της Ευρώπης που τον χαρακτήρισαν «σκηνοθέτη της μελαγχολίας», «μετριοπαθή αλλά ασυμβίβαστο» κι ως τον.....
άνθρωπο που «σκηνοθέτησε την αληθινή Ελλάδα με ένστικτο κι ευαισθησία,» ο βουλευτής φαίνεται πως ενοχλήθηκε σφόδρα κι άρχισε να χύνει δηλητήριο χαρακτηρίζοντάς τον Θ. Αγγελόπουλο, ακραίο.

«Η οπτική που έδωσε και θα κριθεί γι αυτήν όπως θα κριθούμε όλοι μας», είπε, «δεν ήταν η οπτική της Ελλάδας αλλά ενός συγκεκριμένου ακραίου τμήματος της διεθνιστικής και κοσμοπολίτικης Αριστεράς ειδικά μετά το 1990. Είδαμε άλλωστε αποσπάσματα χθες στην τηλεόραση «η Ελλάδα πεθαίνει ας τη βοηθήσουμε να πεθάνει πιο γρήγορα», από το μετέωρο βήμα του Πελαργού που ήταν στην ουσία η κατάργηση των συνόρων. Ας μην υπερβάλλουμε τη στιγμή που έφυγε από κοντά μας, Άλλωστε και ο ίδιος προς το τέλος της ζωής του σε συνεντεύξεις που έδωσε, κράτησε κάποιες αποστάσεις για το έργο του , το οποίο από ορισμένο τμήμα της ακραίας Αριστεράς υμνείται».

«Δεν θα σας απαντήσω για τη μικρότητά σας σε σχέση με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο», απάντησε ο Υφυπουργός. «Μπερδεύετε τα πράγματα, Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος και η απάντησή μου είναι δύο διαφορετικά πράγματα», κατέληξε ο κ. Δόλλης.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα