ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ζούμε τον χειρότερο εφιάλτη στη σύγχρονη ιστορία. Η πόλη μας καταλήφθηκε . Το Σύνταγμα καταλύθηκε. Η Δικαστική εξουσία αδρανεί χωρίς να αποδίδει στους ένοχους ευθύνες. Το Συμβούλιο της Επικρατείας βρίσκει το Μνημόνιο συνταγματικό. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα . Με διαρροή περί Συνταγματικότητας αλλά χωρίς γραπτή ανα-κοίνωση για την απόφαση.

Οι άθλιοι οχτροί που....
ξεπούλησαν τη χώρα στους ξένους ξεδιάντροπα μας εμπαίζουν. Προτείνουν
Δημοψήφισμα με Γερμανική εντολή για το ερώτημα. Τρομοκρατούν τον απλό πολίτη με ενεργοποίηση του μηχανισμού της προπα-γάνδας.Αποχωρούν από τη κυβέρνηση και επανέρχονται δίνοντάς της εμπιστοσύνη.Και αυτοαποκαλούνται θρασύ-τατα εθνοσωτήρες.

Ο κομματικός τους μηχανισμός έρπει σα φίδι και χύνει το δηλητήριο της προδοσίας στις σάρκες μας. Απ’ τη διπλα-νή μας πόρτα . Με την ασφάλεια που παρέχει η κουκούλα του ρόλου. Με το σβησμένο πρόσωπο και το χέρι του καταδότη. Προδίδουν στη καθημερινότητα ότι περίσσεψε απ’ τη προδοσία των αφεντικών τους στη Βουλή. Πατριώτη.Ρίξε μια ματιά στη σελίδα 134 του Μνημονίου. Οι εθνοσωτήρες ξεπούλησαν τους δρόμους ,τα λιμάνια τ’ αεροδρόμια ,το πετρέλαιο,το φυσικό αέριο, όλα τα μεταλλευτικά μας δικαιώματα, όλους τους κερδοφόρους οργα-νισμούς.. Κλέψαν τις ιερές συντάξεις των γέρων μας, άνοιξαν διάπλατα δρόμους ανεργίας και μετανάστευσης για τους νέους και απειλούν με απόλυση 300.000 οικογενειάρχες… Οι εθνοσωτήρες… Κι αυτοί που τους στηρίζουν ξεπούλησαν ότι μας απόμεινε . Την ελπίδα ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τη ζωή. Σταθεροί στην υποτέλεια. Στο πελατειακό σύστημα της αδικίας. Σκύβοντας το κεφάλι. Σωστοί ραγιάδες .. Περιμένοντας..Δικαιολογώντας … Χειροκροτώντας.. Όπως έμαθαν τόσα χρόνια.. Κατειλημμένοι από τη δύναμη της προπαγάνδας των οχτρών!! Λησμόνησαν ότι μ’ αυτήν οι ΝΑΖΙ κυριάρχησαν στη Γερμανία και αιματοκύλησαν τη Γή; Λησμόνησαν ότι αυτός ο τόπος είναι ποτισμένος από το αίμα χιλιάδων αγωνιστών τους δίκιου , της λευτεριάς και του ανθρωπισμού; Τους βλέπουμε επαίσχυντα να στηρίζουν τη προδοσία!!!! Ας κοιτάξουν τη σελίδα 135 του Μνημονίου που υπέγραψαν οι προδότες. Θα δουν ότι για το 2011 τα έσοδά μας από τους τακτικούς φόρους και το ΦΠΑ ανέρχεται σε 52 δις ενώ τα έξοδα για μισθούς συντάξεις και υγεία μόνο 42 Πώς επιτρέπου
Keywords
Τυχαία Θέματα