Απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας 15, 17 & 18 Σεπτεμβρίου

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΡΩΤΑΩ....

Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ στην έκτακτη συνεδρίαση της 8ης Σεπτεμβρίου 2011, αποφάσισε την κήρυξη:
1) 48ωρης απεργίας, ΣΑΒΒΑΤΟ 17 και ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Σεπτεμβρίου 2011 με σκοπό την εξαίρεση των αποζημιώσεων του EUROCONTROL από το Ενιαίο Μισθολόγιο,
καθόσον οι αποζημιώσεις αυτές δεν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό και χορηγούνται από το EUROCONTROL ως πρίμ Παραγωγικότητας.

2) την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 15 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14.00-18.00 τοπική, με σκοπό την επίτευξη απαρτίας για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στην....
οποία θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί

Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αναλυθούν η ιδιαιτερότητα του κλάδου Ελεγκτών Εν. Κυκλοφορίας και η ζημιογόνος για τα συμφέροντα του Δημοσίου πολιτική των αρμόδιων Υπουργείων στην διαχείριση των τελών υπέρπτησης.

Προς τούτο καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 15 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14.00-18.00 στο Αμφιθέατρο της ΥΠΑ, με θέμα ημερήσιας διάταξης την αναπλήρωση των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ και λήψη απόφασης για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Σχετικά με τις επιδράσεις στην ασφάλεια πτήσεων αλλά και τα αίτια των κινητοποιήσεων υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία εδώ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΡΩΤΑΩ....
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ , ΣΑΝ ΑΕΡΟΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΤΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ, ΥΠΕΡ-ΡΕΤΙΡΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?
ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΜHΤΣΟΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα