Απογοητεύτηκαν στην Ελλάδα όσοι περίμεναν εκπλήξεις στις 11-11-2011

Οι οπαδοί του εσωτερισμού δεν είδαν το μεγάλο γεγονός, που πίστευαν πως θα συμβεί! Οι ειδικοί μιλάνε για παραθρησκεία

Απογοητεύτηκαν οι λάτρεις της αριθμολογίας, αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής στην Ελλάδα, που περίμεναν να γίνει κάποιο μεγάλο γεγονός στις 11-11 του 2011. Το “φαινόμενο 11:11″, παρότι πυροδότησε δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας, δεν....
προκάλεσε απολύτως καμία εξέλιξη. Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για παραθρησκεία και χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του εσωτεριστές.
Μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις είναι ότι στις 11/11/11, θα “αποκαλύπτονταν”-άγνωστο πώς- ο τρόπος, ώστε να καταφέρουν οι άνθρωποι να πραγματοποιήσουν το καθοριστικό “άλμα συνείδησης” το 2012! Δεύτερη στη σειρά, ερχόταν η θεωρία πως στις 11/11/11 θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός, που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του! Φυσικά, υπήρχε και η πιο… ρεαλιστική προσέγγιση, που έλεγε ότι στις 11/11/11 δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα, όπως και δεν συνέβη. Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα “καμπανάκι” εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να... χτυπά εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου!Κάποιοι υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το“φαινόμενο 11:11″, δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το “εσωτερικό τους ρολόι” να κάνουν κάτι τέτοιο. Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση, στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία Με το ίδιο σκεπτικό, μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12, αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας, γιατί δεν μας το επεσήμανε κάποιος.

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα