Απο..νόμιμο θα την πατήσει!

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Βουλευτής,που τελικά ήταν άνδρας Βουλευτή,έβγαλε το ένα εκατ.στο εξωτερικό σε περίοδο κρίσης της χώρας.
Η Ντόρα υποστηρίζει ότι το έμβασμα αυτό προερχόταν από μετοχές που είχε στην Αμερική, ρευστοποιήθηκαν και έφυγαν για αγορά πλοίου στον Λονδίνο.
Μέχρι τώρα ακούγαμε για...
βουλευτή που έβγαλε λεφτά σε τράπεζα της Ελβετίας.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το βγάλεις λεφτά για να αγοράσεις κάτι που πρόκειται για την δουλειά σου. Αν είσαι μεσίτης αγοράζεις διαμερίσματα, αν
ασχολείσαι με τα ναυτιλιακά αγοράζεις πλοία. Ίσως είναι βολικό να αντιλαμβάνεται την ιστορία ο καθένας όπως τον βολεύει, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μπαρούφα που βγήκε μόνο για να προκαλέσει εντυπώσεις και να θολώσει τα νερά.
Απο μια μεριά και η ίδια δεν είναι τόσο "αθώα" του σάλου που δημιουργήθηκε, καθώς τόσο η ίδια όσο και οι βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα της είχαν φροντίσει να θέσουν πολύ ψηλά τον πήχη της ηθικής ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι τους απηύθυναν έκκληση προς όλους τους βουλευτές που διαθέτουν χρήματα στο εξωτερικό να τα φέρουν πίσω ενώ η ίδια κατακεραύνωνε τον “βουλευτή” από τα έδρανα του κοινοβουλίου.
Εμείς δεν θα σταθούμε στο περι νόμιμο και ηθικό.

Τι και αν έγινε νόμιμα ή παράνομα, σημασία έχει ότι όλη αυτή η σκόνη από τον θόρυβο που προκάλεσε η φυγάδευση ενός εκατομμυρίου από βουλευτή, σκεπάζει πλέον τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Και μάλιστα την ώρα που το ΔΗΣΥ χαροπαλεύει να μπεί στην βουλή λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές(αν γίνουν).
Είναι η ταφόπλακα;Είναι κάτι άλλο;
Ο χρόνος και η κάλπη θα δείξει.
Τέλος επιδή μας ρωτάτε για το τι επιπτώσεις θα έχει όλο αυτό στην διεκδίκηση της μονοεδρικής της Ευρυτανίας την ώρα που η Ντόρα τελευταία φαίνονταν ως ρυθμιστής,θα το σχολιάσουμε σύντομα.Για να πάρετε λίγη γεύση ,να σας πούμε ότι ήδη κάποιοι έχουν ανοίξει σαμπάνιες!.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα