ΑΠΟΡΙΕΣ... ΣΤΗΝ «ΑΠΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

1.Γράφει: «Επισκέφθηκα προεκλογικά την Εισαγγελία Κεφαλονιάς για να ζητήσω αντίγραφο του ποινικού μου μητρώου».
Σοβαρά; δεν ξέρει τι αδικήματα έχει κάνει στη ζωή του;
2. Γράφει: «Μου απάντησε ο υπάλληλος της εισαγγελίας κ. Ευαγγελάτος και μάλιστα ρητώς ότι δεν έχω κανένα κώλυμα για να....
θέσω υποψηφιότητα Δημάρχου».
Σοβαρά; Του είπε κάτι τέτοιο ο κ. Ευαγγελάτος χωρίς να διαβάσει το ποινικό μητρώο;
Αποκλείεται.
3. Γράφει: «Μετά τις εκλογές το ποινικό μητρώο κυκλοφορούσε στα καφενεία της Ιθάκης!».
Σοβαρά; Η αντιπολίτευση το κυκλοφόρησε μετά τις εκλογές; Το ΄ξεραν και τ’ άφησαν για μετά;
4. Γράφει: «Κατέθεσα το φάκελό μου και ύστερα από δύο ώρες το Πρωτοδικείο τον δέχτηκε ως έγκυρο»
Σοβαρά; Γιατί κρύβει την αλήθεια, ότι ο φάκελος δεν είχε το ποινικό μητρώο, αλλά μόνο μία υπεύθυνη δήλωση από τον ίδιο ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο, όπως έκαναν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι!
5. Γράφει: «Πόσο χρόνο χρειάζεται ο εισαγγελέας και όλοι οι άλλοι υπεύθυνοι να δουν το ποινικό μητρώο και να απαντήσουν αν η περίπτωσή μου εμπίπτει στο νόμο περί έκπτωσης από το αξίωμα του Δημάρχου»
Σοβαρά; Οι δικηγόροι του δεν του παν ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει επώνυμη αίτηση ατόμου που έχει έννομο συμφέρον ή κρατικής υπηρεσίας; Κι αυτό έγινε μόνο από τον κρατικό Περιφερειάρχη μέσα στο καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος!
6. Γράφει: «Κι επειδή το ποινικό μητρώο κυκλοφορούσε στα καφενεία της Ιθάκης ρώτησα τους δικηγόρους μου και μου είπαν ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα»
Σοβαρά; Το λες αυτό Δήμαρχε; Και αφού λες ότι μπορεί να μην ήταν το πραγματικό γιατί οι δικηγόροι σου δεν σου ‘παν να κάνεις εσύ μία αίτηση; Στο τέλος θα τους αναγκάσεις να σκίσουν τα διπλώματά τους!
7. Γράφει: «Άρα πόσο καιρό θα περιμένω κύριοι για να αποφανθείτε για την εγκυρότητα της υποψηφιότητάς μου»
Σοβαρά; Εδώ έχει δίκιο! Έπρεπε ήδη να ‘χει τεθεί σε αργία (θα τον βρουν αν πάνε στη Ρουμανία να του δώσουν την απόφαση;)
8. Γράφει: «Μήπως θα ‘πρεπε ν’ αρχίσω τις αγωγές και μηνύσεις για παράβαση καθηκόντων»
Σοβαρά; Τ’ ακούτε κ. κ. Ελεγκτές της νομιμότητας; Εδώ γίνεται προκλητικός έναντι των αρχών που έως τώρα τον σεβάστηκαν ως αιρετό πέραν του δέοντος,
9. Γράφει: «Παράκληση κ. Ευαγγελάτε μήπως μπορείτε να δώσετε αντίγραφο του ποινικού μητρώου στο δικηγόρο μου στην Κεφαλονιά για να το δημοσιεύσω στις εφημερίδες;»
Σοβαρά; Εδώ φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει που βρίσκεται . Ότι οι κρατικοί υπάλληλοι δεν είναι υποχείριά του για να τους εκθέτει! Όσο για την δημοσίευση του ποινικού μητρώου στις εφημερίδες, του προτείνω να μην το κάνει γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!
ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ
Υ.Γ. 1. Αλήθεια μήπως η αγορά του Παναθηναϊκού είναι μία λύση για το Δήμαρχο μιας και λεφτά υπάρχουν στο Ρουμάνια;
Υ.Γ. 2. Υπάρχει βέβαια και η πρόταση της ιστοσελίδας του που τον προτρέπει «να ασημώσει γιατί χωρίς ασήμωμα δεν γίνεται τίποτε στη σημερινή ημέρα. Αλήθεια ποιούς ν’ ασημώσει; Χ
Keywords
Τυχαία Θέματα