Αστρονομικές τιμές για τα εισιτήρια της έκθεσης για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι

άλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τα εισιτήρια της έκθεσης για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, πωλούνται στο ίντερνετ έναντι 300 λιρών, περίπου 470 Ευρώ. Η κανονική τιμή τους είναι 16 λίρες.
Εκπρόσωπος της Πινακοθήκης που φιλοξενεί την έκθεση «Leonardo da Vinci: Painter at the Court of Milan», δήλωσε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που κάποιοι μεταπωλούν τα εισιτήρια
για να....
βγάλουν κέρδος, και μάλιστα τόσο μεγάλο. Αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική της Πινακοθήκης. Είμαστε κατηγορηματικοί, και γι αυτό στο site μας λέμε ότι αυτά τα εισιτήρια θα ακυρωθούν και θα απαγορευτεί η είσοδος στον κάτοχο τους χωρίς να αποζημιωθεί. Η πινακοθήκη έχει κάνει ήδη επαφές με τις εταιρίες που μεταπωλούν τα εισητίρια να σταματήσουν αμέσως».
Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και όπως ήταν φυσικό τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, αφού όλοι οι λάτρεις της τέχνης θέλουν να δουν όλα τα έργα του ντα Βίντσι συγκεντρωμένα για πρώτη φορά. Η πινακοθήκη έχει κρατήσει λίγα μόνο εισιτήρια που διαθέτει κάθε μέρα, ενώ προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι ίσως περιμένουν αρκετές ώρες μέχρι τα τα αγοράσουν και να μπουν στην έκθεση.
Την περασμένη Τετάρτη 2 εισιτήρια πωλήθηκαν στο eBay για 600 λίρες, παρ' όλο που η αρχική τιμή εκκίνησης ήταν πολύ χαμηλότερη.

http://www.alliotiko.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα