ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Tου Παναγιώτη Τελεβάντου

Παρακολούθησα πριν λίγο το αξιοθρήνητο βιντεοκλίπ με την κακόγουστη παράσταση της κυρίας Λιάνας Κανέλλη σε Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι σε μια εμπομπή την οποία οι σχολιογράφοι πολλών ιστολογίων και οι δημοσιογράφοι πολλών ΜΜΕ παρουσίασαν ως “αποστομωτική” για τους Αγγλους και την κρίση που....
περνούμε.!!!

Ποια είναι η αλήθεια;

Οτι η παρουσία της κυρίας Κανέλλη
ήταν αξιοθρήνητη καταρχήν λόγω του επιπέδου των Αγγλικών της.

Δεύτερον γιατί έγινε με ένα στόμφο ασυνήθιστα προκλητικό - ακόμη και για τα επίπεδα στόμφου που διακρίνουν συνήθως τις παρεμβάσεις της κυρίας Κανέλλη - το οποίο φυσικά δεν πείθει κανένα.

Τρίτον επειδή ο δημοσιογράφος την ρωτούσε για την οικονομική κρίση και το φορολογικό σύστημα και η κυρία Κανέλλη απαντούσε για το ηρωισμό των Ελλήνων στο Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.!!!

Και τέλος επειδή απέδειξε αυτό που ο κ. Γιανναράς μας έχει πει πολλές φορές και όμως αρνούμαστε να το δούμε. Finis Graeciae! Το τέλος της Ελλάδας ως τρόπου ζωής έχει δυστυχώς επέλθει. Μια αμερικανοελλάδα της πιο άθλιας ποιότητας δίνει το παρόν της.

Αυτό έγινε προπαντός σαφές με την απάντηση της κυρίας Κανέλλη ότι τώρα οι Ελληνες αισθάνονται “Bold and Beautiful”. Δηλαδή κωδικοποίησε το ήθος των σύγχρονων Ελλήνων με τον τίτλο μιας πολύ χαμηλού επιπέδου Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς που εκφράζει την κουφότητα του “Αμερικανικού ονείρου”.

Γλωσσική πενία. Θεατρινισμός. Επίκληση των ηρωικών προγόνων για να δικαιολογηθούν οι κραυγαλέες οικονομικές αποτυχίες του παρόντος και ο πλήρης εξαμερικανισμός - για την ακρίβεια το Αμερικανικό κακέκτυπο - που υιοθετήσαμε ως τρόπο ζωής, “χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη και προπαντός χωρίς αιδώ.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα