Δέκα κόμματα στην βουλή;;Τι παιχνίδι παίζει το Ποντίκι; Τι παιχνίδι παίζει ο Κουρής.

Νέα δημοσκόπηση για το Ποντίκι δείχνει πως στην βουλή θα εισέλθουν 10 κόμματα μεταξύ αυτών και η Δημοκρατική Συμμαχία , το ιμιτασιόν Πασόκ του Κουβέλη αλλά και οι φιλέλληνες Οικολόγοι Πράσινοι μαζί με την πρασινοφρουρό
Δημαρά.
Η είδηση πως η χρυσή αυγή θα μπεί στο κοινοβούλιο είναι μπαγιάτικη και το ποσοστό της είναι πλασματικό και μικρό. Η ΧΑ παρουσιάσει πολυπολιτικές συσπειρώσεις. Οι ψηφοφόροι της προέρχονται από όλους του πολιτικούς χώρους. Εδώ πρέπει να.....
σημειωθεί ότι η ΧΑ έχει ιδιαίτερη απήχηση σε νέους από 25 έως 35. Βασικοί λόγοι που η ΧΑ έχει άνοδο είναι η οικονομική ανασφάλεια , η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα , η πολυπολιτισμικότητα και η φυσικά η ασυδοσία της εξτρεμιστικής αριστεράς.
Σε σχέση με την δημοσκόπηση γεννούνται ερώτημα σχετικά με το ρόλο που προσπαθούν να παίξουν κάποιοι με τους πολίτες. Έχοντας την πικρή μνήμη του 2009 που οι δημοσκοπήσεις αποθάρρυναν τον κόσμο να ψηφίσει την ΝΔ κατόρθωσαν να φέρουν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ.
Τώρα οι δημοσκοπήσεις διαλύουν το ποσοστό σε κομμάτια για να μας πείσουν πως καταρρέει το πολιτικό σκηνικό. Όλοι ξέρουν όμως πως το ΠΑΣΟΚ είναι το κράτος από τα 1981 και μετά. Όλοι ξέρουν ότι η Συριζοαριστερα τα έχει πλακάκια με καθεστώς. Εξάλλου στα βασικά ΠΑΣΟΚ και Σύριζα συμπλέουν: είναι και τα δυο υπέρ των εποίκων , υπερ των ναρκωτικών, υπερ του ομοφυλοφιλικου λόμπι που κυβερνά χέρι χέρι την Ελλάδα και φυσικά υπέρ των αντιρατσιστικών νόμων.
Τι παιχνίδι όμως παίζει το αναρχο – μεταναστολάγνο Ποντίκι.
Και γιατί ο Κόντρα προμοτάρει εννιακομματική η δεκακομματική βουλή;
Σε τι αποβλέπει ο σκληροπυρηνικός αυριανιστής Κουρής;
Θα μας απαντήσει κανείς;
Ο κύριος Κουίκ;
Ο κύριος Χίος ίσως;

http://monarxofasistas.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα