Δεν πάμε να κάνουμε το 8% - 18% αλλά να είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές είπε για το ΠΑΣΟΚ , ο Υφυπουργός Θάνος Μωραΐτης !

Για όλους και για όλα μίλησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του zougla .gr! O κ. Μωραΐτης αφού αναγνώρισε τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Ε. Βενιζέλου , σημειώνοντας πως σε αυτή τη συγκυρία μπορεί να συσπειρώσει όχι μόνο τη βάση αλλά να προσεγγίσει και ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις , προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και υπογράμμισε πως ο....
εκλογικός στόχος του ΠΑΣΟΚ
είναι να βγει πρώτο κόμμα στις επικείμενες εκλογές! « Στη συγκυρία αυτή ο Ε.
Βενιζέλος θα συσπειρώσει όχι μόνο τη βάση , θα φέρει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις , θα δημιουργήσουμε την κοινωνική συμμαχία , αλλάζοντας τον πολιτικό μας λόγο και δεν πάμε το 8% των δημοσκοπήσεων να το κάνουμε 187 αλλά να είμαστε το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραΐτης! Αναφερόμενος στη σχέση του με την εκλογική του περιφέρεια , την Αιτωλοακαρνανία ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων είπε «Θα τους κοιτάξω στα μάτια και έχω πολλά να τους πω αυτή την φορά..Πάω άνετα στην εκλογική μου περιφέρεια και είμαι εκεί για να μοιράζομαι τις αγωνίες του κόσμου» Τις εκλογές τις προσδιόρισε έως τον Μάιο ενώ ερωτώμενος για το αν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου , απάντησε: “ Φυσικά και θα πάω στην παρέλαση”

http://paronetol.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα