Διαδηλωτές έριξαν τα κάγκελα της ΓΓ Μακεδονίας Θράκης - 2video

Τρεις ξεχωριστές συγκεντρώσεις είχαμε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η μία συγκέντρωση έγινε στις 10.30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η δεύτερη απεργιακή συγκέντρωση στις 11.30 στο άγαλμα Βενιζέλου από το ΠΑΜΕ και η τρίτη από πρωτοβάθμια σωματεία και
αριστεριστές στην Καμάρα. Οι πορείες, ξεκίνησαν και πορεύτηκαν μαζί.

Στις 12:30 μια ομάδα ατόμων, αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας που βρισκόταν στη Δωδεκανήσου και κατευθύνθηκε προς το γραφείο του Βενιζέλου στην...
οδό Δαναΐδων. Η αστυνομία, προχώρησε μάλιστα και σε μια προσαγωγή ατόμου, μπροστά από το γραφείο του Βενιζέλου. Οι υπόλοιποι διαδηλωτές, φώναξαν συνθήματα έξω από το γραφείο του και αποχώρησαν.

Το σύνθημα που ακουγόταν ήταν: "ΠΑΣΟΚ - TV- ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ".

Όταν οι πορείες, έφτασαν στη ΓΓ Μακεδονίας – Θράκης, δημιουργήθηκε μικροένταση. Οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα μέσα στο κτίριο της ΓΓ Μακεδονίας Θράκης. Μεταξύ των αντικειμένων, πυροσβεστήρες και λάστιχα αυτοκινήτων...Κάποιοι διαδηλωτές, έσπρωχναν την πλαϊνή πόρτα, καθώς και την περίφραξη με σκοπό να μπουν μέσα στο κτίριο.
Οι διαδηλωτές, αφού έριξαν τα κιγκλιδώματα της ΓΓ Μακεδονίας - Θράκης, συνέχισαν την πορεία τους από την Αγίου Δημητρίου, με μέτωπο προς ανατολικά.

http://www.thousandnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα