Διαβάστε αποκλειστικά τις παρασκηνιακές κινήσεις Κουρή...για να επαναλειτουργήσει το Αlter, χωρίς να εξοφλήσει τους απλήρωτους...

Από τη σημερινή επίθεση μέσω Αυριανής στην ΕΣΗΕΑ...μέχρι τα παρακάλια στους εργαζόμενους από γνωστό δημοσιογράφο του σταθμού!

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο Γιώργος Κουρής, να ανοίξει το Alter χωρίς να "βάλει το χέρι στην τσέπη" για πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον σταθμό του Μπουρναζίου. Μετά...
...τη χθεσινή επιστολή που....
έστειλε στο planet-greece (διαβάστε εδώ:), στην οποία κάνει κατά κύριο λόγο μετάθεση ευθυνών...σην κακοδιαχείρηση Γιαννίκου.
Παράλληλα δε διστάζει να παρουσιάσει τους επί δέκα μήνες, απλήρωτους εργαζόμενους, ως υποκινούμενους καταληψίες οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα "των όρνεων" που παραμονεύουν για να κατασπαράξουν τις σάρκες του ψυχοραγούντος Alter".

Σήμερα επιτίθεται μέσω της εφημερίδας του "Αυριανής" (στους εργαζόμενους της οποίας χρωστάει περισσότερους μισθούς από ότι στο Αlter!), στην ΕΣΗΕΑ το συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων κάνοντας λόγο για: "ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, από την κρατικοδίαιτη στάση της ΕΣΗΕΑ". (δείτε φώτο)
Ο Γ.Κουρής συνεχίζει την επίθεση σε αυτούς που χρωστάει, αφού εκτός από τη χθεσινή "επιστολή απάντηση στους εργαζόμενους", προχώρησε και σε...άλλες παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες όμως "δεν του βγήκαν":

Σε φιλικά προσκείμενο σε αυτόν ιστολόγιο, δημοσιεύτηκαν δύο επιστολές...αγανακτισμένων εργαζόμενων του Alter, που δεν τους αφήνουν οι συνδικαλιστές να ανοίξουν το κανάλι (διαβάστε εδώ), ενώ παράλληλα επιχείρησε να κάνει επίθεση και στο συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών την ΕΤΙΤΑ, πάλι μέσω...του ίδιου φιλικού ιστολογίου (διαβάστε εδώ).

Αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προχώρησε και σε μια ακόμα "πιο κραχτή" κίνηση που...και πάλι δεν του βγήκε. Γνωστός δημοσιογράφος του σταθμού του Μπουρναζίου βάλθηκε να "πείσει" τους εργαζομένους να επιτρέψουν τη λειτουργία του σταθμού και "να πετάξουν έξω τους συνδικαλιστές", με το πρόσχημα "οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν θα βρούμε αλλού δουλειά, πρέπει να ανοίξει το Alter, πάση θυσία".

Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο...καμιά εκατοστή εργαζόμενους του Alter, με σκοπό να δημιουργήσει ένα απεργοσπαστικό μέτωπο που θα οδηγούσε σε γενική συνέλευση, η οποία θα οδηγούσε στην άμεση επαναλειτουργία του σταθμού και...στην απομάκρυνση των "υποκινούμενων συνδικαλιστών", σύμφωνα με τον Κουρή.

Αλλά στο χθεσινό του κάλεσμα για γενική συνέλευση, από τους 100 περίπου εργαζόμενους του σταθμού που επικοινώνησε τηλεφωνικά...ανταποκρίθηκαν μόλις 9(!), οι οποίοι φυσικά μόλις κατάλαβαν ότι...το τηλεφώνημα από το γνωστό δημοσιογράφο, όχι μόνο δεν είχε μαζική ανταπόκριση αλλά ήταν μια ακόμα "σπασμωδική" κίνηση Κουρή, έφυγαν χωρίς καν να μπουν στον κόπο να...ακούσουν τον εν λόγο 'απεργοσπάστη'.

Μια ακόμα κίνηση Κουρή έπεσε στο κενό, αφού ως γνωστό, ο Κεφαλλονίτης "καίγεται" να ανοίξει το κανάλι, ενόψει εκλογών και όχι μόνο (διαβάστε εδώ)...αλλά με μια βασική προυπόθεση: να ΜΗΝ βάλει το χέρι στην τσέπη.

Θα επανέλθουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα