Είναι Υπουργός Υγείας και άθλησης και το δείχνει

Με αθλητική φόρμα μέσα από το κοστούμι και το πουκάμισο και τη μωβ γραβάτα στο χέρι, προσήλθε σήμερα στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Τον περίμεναν για ενημέρωση τα μέλη της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με το πρότυπο διοίκησης του Ε.ΣΥ.

Όπως αποκάλυψε, αποκαμωμένος μεν χαμογελαστός δε, είχε έρθει κατευθείαν από το.....
κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Εσπέρου όπου μαζί με άλλους
συναδέλφους του απ’ όλα τα κόμματα (Ιωαννίδη, Τσώνη, Πλεύρη, Κωνσταντινόπουλο κ.α. ) αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους παίκτες της Α.Ε.Κ, παίρνοντας μάλιστα και τη νίκη με σκορ 68-65.

Ο φιλικός αυτός αγώνας μεταξύ βουλευτών και παλαίμαχων ( μεταξύ αυτών Ν.Γαλακτερός & Δ.Ποδαράς ) διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος της Ειδικής Γραμματείας , Διατροφής και Άθλησης με στόχο να περάσει στον πολίτη και δη στους νέους ανθρώπους, το μήνυμα ότι η άσκηση είναι το καλύτερο φάρμακο.

«Ως μεσόγειοι», σχολίασε ο Υπουργός Υγείας και Άθλησης, «έχουμε πλεονεκτήματα στην διατροφή, αλλά υστερούμε στην άθληση. . Το βασικό όπλο του αθλητισμού από πλευράς υγείας είναι η συμμετοχή. Μπορείς να παίζεις μέχρι τα 70, τα 80. Εγώ είμαι 55 ετών και είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι ήμουν νέος, διότι επιμένω κάθε ημέρα λίγη ώρα να την αφιερώνω στην άθληση».

Την βελτίωση της … φυσικής κατάστασης του Υπουργού προσυπέγραψε ο συμπαίκτης του από τη Ν.Δ και γνωστός προπονητής του μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης. «Ο Λοβέρδος», είπε, « όταν ξεκινήσαμε σούταρε προς τα εδώ και η μπάλα πήγαινε προς τα εκεί. Τώρα είναι ο καλύτερος σουτινγκ γκαρντ Υπουργός Υγείας στην Ευρώπη. Από τα τέσσερα μέτρα είναι η σπεσιαλιτέ του και τα βάζει όλα».

Ο κ. Ιωαννίδης αποκάλυψε επίσης ότι προσπαθεί να… ψήσει τον Αντώνη Σαμαρά που είναι μπασκετικός για ένα παιχνίδι Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.
http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα