Έτσι υποθηκεύτηκε η Ελλάδα ! ! !

Αποκαλυπτικό άρθρο ΣΟΚ από το περιοδικό ΟΡΙΟΝ

Του Πάρη Πέτρα

Θα πρέπει επιτέλους ο ελληνικός λαός να καταλάβει ότι η Ελλάδα απέκτησε κρατική οντότητα ως προτεκτοράτο και όχι ως ελεύθερο – αυτόβουλο κράτος.
Η πρώτη (και μόνη) προσπάθεια να παρουσιαστεί «στην αυλή του κόσμου» ως ελεύθερο δημοκρατικό κράτος η Ελλάδα έγινε από τον Καποδίστρια.


Όμως «παραμόνευαν τα δάνεια της Αγγλίας» που τον δολοφόνησαν και έκτοτε πορευόμαστε οι Έλληνες με διάφορους «σωτήρες» οι οποίοι το μόνο που σώζουν είναι τις καρέκλες και την....
οικογένειά τους.

Τα δύο και πλέον τελευταία χρόνια παίζεται μια μεγάλη τραγωδία στη χώρα που δημιούργησε την Τραγωδία.
Ο σωτήρας «Γιωργάκης» ή «Τζέφρυ» ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τον, με απροκάλυπτα ψέματα, με υπόγειες συνεννοήσεις με διάφορα κέντρα «προστατών» μας, με κατάφορες παραβιάσεις του Συντάγματος και των νόμων, μας έφερε στο χείλος της καταστροφής χειροπόδαρα δεμένους.

Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε υποστεί τέτοιον εξευτελισμό! Το λεγόμενο «πολιτικό σύστημα» αποδείχθηκε από απολύτως αναξιόπιστο έως ύποπτο.
Κι όταν ο λαός αντέδρασε στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, συνήλθαν τα αόρατα κέντρα που απεργάζονται όλα αυτά εις βάρος του και άρχισαν την υλοποίηση του εναλλακτικού σεναρίου. Σημειώνω πως ο λαός ΔΕΝ αντέδρασε για το ευρώ και την Ε.Ε. αλλά για τις κατάπτυστες συμφωνίες που έκανε ο ποδηλάτης που πριν γίνει πρωθυπουργός πήγε να βάλει την αλυσίδα εν κινήσει και γκρεμοτσακίστηκε!
Αυτές ήταν το κόκκινο πανί για τον λαό. Βλέποντας λοιπόν ότι ο λαός είναι έτοιμος να τους πάρει με τις πέτρες, έβαλαν τον Giorgos να πει το περιβόητο περί δημοψηφίσματος.

ΣΕ χρόνο ρεκόρ η μπάλα άρχισε να παίζεται σε άλλο γήπεδο! Εκεί που όλοι αναθεματίζαμε το νέο μνημόνιο που οσονούπω καταφθάνει δεδομένου ότι οι Φράγκοι και οι Γότθοι μαθημένοι στις λεηλασίες θέλουν όχι μόνο τη χώρα αλλά και τον λαό της εξευτελισμένο και ανίκανο για οποιαδήποτε αντίδραση, ξαφνικά η φασαρία γινόταν για τον ...
αν θα φύγουμε από την Ε.Ε. και το ευρώ!

Μα ουδείς Έλληνας –πλην ΚΚΕ- έθεσε αυτό το ζήτημα. Από το παιχνίδια αυτό δεν πρέπει να αποκλείσουμε και τα κέρδη των διεθνών τοκογλύφων διότι όποιος γνώριζε την πληροφορία ότι ο Giorgos θα θέσει θέμα δημοψηφίσματος μπορούσε να κερδοσκοπήσει.
Και σύμφωνα με τις χθεσινές αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, αυτό έγινε από εταιρεία στην οποία εργάζεται ο αδελφός του Γ. Παπανδρέου!

Αυτό όμως είναι το τοκογλυφικό τμήμα της ιστορίας. Στο πολιτικό πεδίο, μετά την εξευτελιστική κατσάδα από την βόρεια βάρβαρη Άνγκελα Μέρκελ που υπέστη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας (δυστυχώς!) και την επάνοδό του στη χώρα, «δρομολογήθηκαν οι δημοκρατικές διαδικασίες» για την αποκαθήλωσή του.
Και ξαφνικά, ο Σαμαράς εκεί που έλεγε ότι οι συμφωνίες του ΓΑΠ είναι κατάπτυστες και οδηγούν στην καταστροφή, παρουσιάζεται να τις ψηφίζει.
Δηλαδή, ενώ μέχρι πριν από την εξαγγελία του δημοψ
Keywords
Τυχαία Θέματα