Φαίνεται ότι κάθε Μάρτη θα κρατάω καυτές πατάτες!!

Λοιπόν με λίγα λόγια και με την ανάσα των εισαγγελέων ξανά στο σβέρκο μου !! Έχοντας βέβαια και την acta κοντά να κοιτά !! Φαίνεται το έχει η μοίρα μου κάθε Μάρτη να μου σερβίρει ο θεός καυτές πατάτες και να πρέπει πάντα να αποφασίσω αν θα κάνω το σωστό που είναι να ενημερώσω η αν θα το βουλώσω για να κοιτάξω με πιο άνεση το κωλαράκι μου! Σύμφωνα λοιπόν με δήλωση εγκυρότατης πηγής (μεσα από το στενό κύκλο Καραμανλή) άλλα....
ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας!!!!! Ο Καραμανλής είχε συναντήσει με Προβοπουλο , Βγενοπουλο και λοιπούς τραπεζίτες ,στην επιστροφή του στο γραφείο του έδειχνε φανερά καταβεβλημένος
(η πηγή αναφέρει για δακρυσμένος ) σε ερώτηση γιατί πρόεδρε είναι έτσι τα μάτια σου η απάντηση στην πηγή μας ήταν επί λέξη αυτή...: ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!!
Την πατάτα αυτή την έπιασα την ζύγισα την σκέφθηκα,αναρωτήθηκα αν είναι hoax , αναρωτήθηκα αν πρέπει να την μεταδώσω ,όλα αυτά να αναρωτηθείτε θέλω και εσείς γιατί δεν είναι μια προσπάθεια καταστροφολογίας αλλά μια προσπάθεια πραγματικής ενημέρωσις!
Ελπίζω η πηγή να έκανε λάθος ,η να άκουσε λάθος , η να πίστεψε λάθος!! Η να είναι όλα ένα όμορφο λάθος και ξαφνικά όλοι να ξυπνήσουμε σε ένα νέο όνειρο με πιο πολλές πεταλούδες αντί για δράκους που έρχονται!
STRANGER

http://www.katohika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα