Η Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κηφισιάς εύχεται ........

Η Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κηφισιάς εύχεται σε κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά καλή χρονιά. Ακούγετε εξωπραγματικό αλλά είναι εφικτό. Το 2011 ήτανε όπως είχαμε προβλέψει μία από τις δυσκολότερες χρονιές μεταπολεμικά με την φτώχια την ανεργία τα λουκέτα να εξαπλώνονται από δήμο σε δήμο αγκαλιάζοντας όλη την Ελλάδα.

Ο Ελληνικός λαός όλη την χρονιά βγήκε στους........
, κατέκλισε τις
πλατείες και με αποκορύφωμα την κατακραυγή των επισήμων στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου έδιωξε τον πρωθυπουργό της καταστροφής. Οι κάτοικοι της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας δεν στερηθήκαμε αγωνιστικότητας. Κάναμε πάμπολλες εκδηλώσεις ενημέρωσης, τοπικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και παραστάσεις στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ της Εφορίας και του ΙΚΑ της περιοχής για τα λαϊκά προβλήματα. Μαζική ήταν και η παρουσία μας οργανωμένη ή με παρέες στις παλλαϊκές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Σήμερα με νέο πρωθυπουργό που αντικειμενικά έχει μεγάλες ευθύνες εκ της θέσεως του στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας την περίοδο του μεγάλου κόλπου στο Χρηματιστήριο και του φαγώματος των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Η κυβέρνηση του απαρτίζεται από τους ίδιους αντιπροέδρους, τους ίδιους υπουργούς και το χειρότερο με την ίδια πολιτική που ίσχυε μέχρι και σήμερα. Με ολίγον ΛΑΟΣ μετά πάθους και ολίγον Νέα Δημοκρατία με το ζόρι, όπως και να έχει από μόνοι τους ενσωματώθηκαν στην ίδια κυβέρνηση με την ίδια καταστροφική οικονομική πολιτική.

Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας έχει μεγάλες ευθύνες γιατί μόλις πριν ένα χρόνο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όλοι οι συνδυασμοί που την αποτελούσαν με εξαίρεση δύο από αυτούς έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πάρουν θέση για το μνημόνιο και τον Καλλικράτη. Προβάλλοντας επιμέρους προβλήματα για να κρύψουν το σημαντικότερο ότι η πολιτική αυτή θα είχε σαν συνέπεια την φτώχια και την καταστροφή του κοινωνικού κράτους. Η κυβέρνηση ερμηνεύοντας σαν επιβεβαίωση της πολιτικής του μνημονίου την ψήφο των πολιτών, πέρασε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο λαϊκό εισόδημα. Τώρα που πτώχευσαν το κράτος με τί χρηματοδότηση ο Δήμος θα βοηθήσει τους νεόπτωχους, με τί χρήματα θα κάνει δημόσια έργα;

Το 2012 μπορεί να είναι το τέλος του παλιού και αρχή του καινούριου, το καθεστώς της κλεπτοκρατείας όσο οξύνεται η κρίση και μεγαλώνει η φτώχια, ανοίγει καινούριους λογαριασμούς στην Ελβετία που αισίως έχουν φτάσει τις 14.000. Από την άλλη μεριά με την πρώτη μέρα της ορκωμοσίας της «νέας κυβέρνησης» άρχισαν οι πιέσεις για να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου ώστε να μην εκφραστεί ο λαός. Εμείς δεν μπορούμε να τους περιμένουμε πρέπει να τους διώξουμε το συντομότερο δυνατό. Δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, άλλα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, άλλες απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο, άλλα χαράτσια άλλη εγκληματικότητα. Κάθε μέρα που περνάει ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο της χώρας, μας κατα
Keywords
Τυχαία Θέματα