Η Ελλάδα που (ακόμη) ελπίζει

Η σημερινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, έχοντας στο πλευρό του τον Μάκη Βορίδη, και μπροστά του μια κοινωνία η οποία έχει αγκαλιάσει με πάθος την προοπτική ανάδειξής του στην πρωθυπουργία, προκειμένου να διεκδικήσει πιο φωτεινές πινελιές, σε ένα μέλλον που φαντάζει εξαιρετικά χλωμό και γκρίζο, ήταν....
σημειολογική. Αλλά και βαθιά πολιτική.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εν αναμονή πρωθυπουργός, σύμφωνα με
τις δημοσκοπήσεις, έθεσε το πολιτικό πλαίσιο που καλείται να υπηρετήσει η Νέα Δημοκρατία, σε μια εξαιρετικά οριακή για τους Έλληνες πολίτες εθνική συγκυρία.

Επανέλαβε ότι το κόμμα του είναι η κατεξοχήν λαϊκή παράταξη, η οποία πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα. Προσδιόρισε την ανάπτυξη ως τη «μαγική λέξη» που χρειάζεται η Ελλάδα, προκειμένου να ξεπεράσει τα σημερινά εθνικά αδιέξοδα. Και στάθηκε στις θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί τους τελευταίους μήνες οι Έλληνες πολίτες. Άνθρωποι που αγωνίστηκαν στη ζωή τους, όπως οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι.

Ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε ένα κάλεσμα εθνικής αφύπνισης, επαγρύπνησης και δράσης. Για την Ελλάδα που ακόμη ελπίζει. Επειδή έχει εμπιστοσύνη στις πραγματικές δυνατότητές της. Και συνειδητοποιεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι το πολιτικό. Και το πρόβλημα αυτό, θα λυθεί στις εκλογές που έρχονται.

http://www.statesmen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα