Η Όλγα πάει για ρεκόρ

Με φόντο τη δύσκολη μάχη που θα κληθεί να δώσει στην Α’ Αθηνών, στην οποία θα εκτεθεί για πρώτη φορά στις επερχόμενες εκλογές, μετά τη μετακίνησή της από το Ρέθυμνο, η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει διάθεση να πάει για… ρεκόρ.

Είναι ίσως η πλέον δραστήρια Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η ευθύνη της παρακολούθησης και ανάδειξης θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό, που της ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς,
την οδηγεί σε καθημερινές σχεδόν παρεμβάσεις, καίριες και…
αιχμηρές για τη σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Παράλληλα, και με δεδομένη την επικοινωνιακή άνεση που τη διακρίνει, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει πολλαπλασιάσει το τελευταίο διάστημα τις παρουσίες της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κομίζοντας το μήνυμα της «αλλαγής σελίδας» για τη χώρα, που θα συνεπάγεται η εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, και η ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά.

Η Αθήνα άλλωστε, θα αποτελέσει κεντρικό πυλώνα της προσπάθειας να επιστρέψει η χώρα σε ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς η ιστορική πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού πολιτισμού αποτελεί το ισχυρότερο brand name της χώρας, παρά την πρωτοφανή υποβάθμιση την οποία έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό και η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχει κρύψει το στρατηγικό πλάνο της για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αθήνας, όχι μόνο με την έμφαση στον τουρισμό, αλλά και με την αποκατάσταση των τραυμάτων της πόλης. Ώστε να επιστρέψει το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους του κέντρου, και να υπάρξουν απτές δράσεις στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν υποστεί βάναυσες συνέπειες από την κρίση.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα