Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ.

Η κυβέρνηση των νέων Τσολάκογλου, δηλώνει αποφασισμένη να «τιμήσει» τις ατιμωτικές συμφωνίες που υπέγραψε, με νέο μπαράζ νομοσχεδίων και υπουργικών αποφάσεων, μέσα σε ένα αυστηρά πιεστικό χρονοδιάγραμμα των επόμενων ημερών.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που ανακάλυψε το «φιλελληνισμό» στο πρόσωπο του κ. Γιούνγκερ, δήλωσε ξεκάθαρα πως: «το ακριβές χρονοδιάγραμμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών που συνδέονται με την εφαρμογή του Μνημονίου
και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, καθώς μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει να.....
αναληφθούν πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες»

Πρόκειται για «πρωτοβουλίες» που στοχοποιούν:
Τη δημόσια γη και τη δημόσια περιουσία, το σύνολο των κοινωνικών παροχών, την υποδομή του δημοσίου και το σύνολο των ΔΕΚΟ, την αποδόμηση της δημόσιας διοίκησης και την επανασυγκρότησή της στη βάση της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.

Πρόκειται επίσης για πρωτοβουλίες που αποβλέπουν:
Στην ενίσχυση της ληστρικής τραπεζικής ασυδοσίας, των θεσμών προστασίας του πολιτικού συστήματος, στην αναδιανομή της πίτας της τουριστικής κερδοφορίας.

Την ίδια στιγμή, το σύνολο των εργαζομένων εγκαταλείπεται στην τύχη του χωρίς καν ένα υποτυπώδες δίκτυο κοινωνικού προστατευτισμού, η μικρομεσαίοι επαγγελματίες μπαίνουν στο στόχαστρο των μέτρων εξόντωσης με προοπτική τον κοινωνικό τους αφανισμό. Και οι στυλοβάτες της οικονομίας που είναι η μικρή και η μεσαία επιχείρηση, παραδίδονται βορά στη θεσσμοθετημένη οικονομική ζούγκλα που μεθοδικά προετοιμάζουν.

Συμπέρασμα:

Όλοι αυτοί που παρέδωσαν την αξιοπρέπειά τους στους πολιτικούς και οικονομικούς νταβατζήδες, ψευδολογώντας πως δήθεν μοχθούν για το μέλλον αυτού του τόπου, προετοιμάζουν μεθοδικά έναν εφιαλτικό πολιτικό και οικονομικό Αρμαγεδδόνα, που θα πνίξει την Ελληνική κοινωνία στη δυστυχία και την απόγνωση.

Αναγνώστης  Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα