Ηγεσία χωρίς… ονοματεπώνυμο;

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, το εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας δεν θα είναι εκείνο στο οποίο θα συνωστιστούν οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών, για να απαθανατίσουν τη στιγμή που θα ψηφίζει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο τρίτος Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας,
παρέδωσε από σήμερα τα ηνία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όσα είπε ωστόσο μετά την....
άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, φυσικά στη Νέα Ερυθραία, έδειξαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει πολιτικά ενεργός. Και δεν σκοπεύει να αφαιρέσει από τον εαυτό του το δικαίωμα στη δημόσια παρέμβαση. Η οποία, θα προκαλεί συνήθως συζητήσεις και σχόλια.

«Η Ελλάδα αλλάζει. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει ως πυλώνας σταθερότητας και φοράς αλλαγών. Η επόμενη ηγεσία θα έχει μπροστά της πιο πολλή ξαστεριά και πιο ηλιόλουστες μέρες, παρά τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Ως απλός πολίτης θα είμαι κοντά στην προσπάθεια για αλλαγή της χώρας. Στη διάρκεια της θητείας μου, αναλάβαμε ένα τεράστιο βάρος, που δεν μας αναλογούσε ιστορικά, αλλά το αναλάβαμε με χρέος να μην βουλιάξει η χώρα. Να αλλάξει η χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι αναγνώστες και ακροατές της δήλωσης, προτρέπονται να σημειώσουν ότι μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ έχει… νέα ηγεσία. Χωρίς… ονοματεπώνυμο. Προφανώς και έχει τη σημασία του.

http://www.statesmen.gr/6
Keywords
Τυχαία Θέματα