Κάθαρση Ελληνικού Ποδοσφαίρου: Όνειρο ήταν και πάει

Λυπάμαι που δικαιώθηκα τελικά στην υπόθεση με τα στημένα. Η καλή μερα απο το πρωι φαίνεται. Η κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες και τώρα επιστρέψαμε στην πραγματικότητα και πάλι. Η ποινή για τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας δεν είναι χάδι..Είναι ανύπαρκτες!
Γι αυτό το λόγο συγχαίρω και πάλι την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την ιστορική αυτή απόφαση
που έλαβαν με την δικαίωση των ομάδων και έφτασε πάλι το μαχαίρι στο κόκκαλο όπως και κάθε άλλη φορά.
Συγχαίρω τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο.Πιλάβιο για την απίστευτη δήλωση ''Η αυτοκάθαρση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Δεν ξέρω το σκεπτικό αλλά είμαι προβληματισμένος.'' Αν δεν ξέρετε εσείς κύριε Πιλάβιε ποιος ξέρει? Είστε πλέον συμπαίκτης της ανομίας και του υποκόσμου στο....
Ελληνικό ποδόσφαιρο.Δεν κάνατε τίποτα και δεν προσπαθήσατε για τίποτα. Η απόφαση της Επιτροπής σας βγάζει μάτια και έχει αηδιάσει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη.Σας ρεζίλεψε η UEFA που τους πέταξε εκτός Ευρώπης για 5 χρόνια και εσείς δεν είχατε στοιχεία. Όπως φυσικά και για τον Πανιώνιο με τιν Ντιναμό Τυφλίδας δεν είχατε στοιχεία αλλά το ήξερε όλος ο κόσμος το αποτέλεσμα πριν κάν ξεκινήσει ο αγώνας. Βέβαια θέλετε να καλύψετε και τα νώτα σας μην τυχόν και προκύψουν στοιχεία για καμία άλλη μεγαλύτερη ομάδα και δεν ξέρετε τι να πείτε στον κόσμο μετά. Όχι ότι τώρα ξέρετε.

Τέλος να συγχαρώ όλους του Έλληνες φιλάθλους (και εμένα μαζί) που ενώ στην πλειονότητα τους εξοργίστηκαν με την απόφαση,απο αύριο κιόλας θα είναι πάλι στην θέση τους στο γήπεδο και θα αγωνιούν για το προτετελεσμένο αποτέλεσμα της ομάδος τους. Γιατί? Γιατι αυτό είναι το κράτος μας, αυτοί είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας, αυτή είναι η κάθαρση! Όλοι αυτοί μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν με το συναίσθημα μας και τα νεύρα μας και να συνεχίσουν ακάθεκτοι,βλέποντας σαν μια κακή παρένθεση όλη αυτή την ιστορία, να στήνουν αγώνες, να ξεπλένουν χρήματα, να κλέβουν το κράτος, τις ομάδες μας, το συναίσθημα και την ιδέα μας! Συνεχίστε ελεύθερα με την ανοχή της ΕΠΟ και του κράτους δικαιοσύνης!

1wannh5Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα