Τι δήλωσε ο Απ. Γκλέτσος για την απειλή με το όπλο (video)

- Με άδεια από τη φυλακή ο ένας δράστης
- Δηλώσεις με πολλά υπονοούμενα από τον Δημαρχο Στυλίδας
- Ζήτησε την άμεση παρέμβαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης
- Ανάστατοι οι κάτοικοι της Στυλίδας

Για δυο ώρες περίπου έδινε κατάθεση ο Απόστολος Γκλέτσος στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για το νέο επεισόδιο με μέλη της γνωστής συμμορίας, που απόψε εκτός των άλλων απείλησαν και με όπλο αυτή τη φορά το....
Δήμαρχο Στυλίδας.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα οι κάτοικοι ανάστατοι και ανήσυχοι. Όσο περιμέναμε το Δήμαρχο να βγει μας εξιστόρησαν πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί κατά καιρούς με "πρωταγωνιστές" πάντα τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο κανείς δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος έκανε δηλώσεις στο LamiaReport, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές, ζητώντας την παρέμβαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης για να δοθούν απαντήσεις στο θέμα της ατιμωρησίας και της ολιγωρίας των υπηρεσιών σε σχέση με την άκρως παραβατική συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο ένας από τους δράστες που βρίσκεται σε άδεια από τις φυλακές Βόλου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος από την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να του έχουν ανακαλέσει την άδεια, αν και είναι γνωστό ακόμη και τον εισαγγελέα το προηγούμενο επεισόδιο.

Αίσθηση προκάλεσε, όπως θα δείτε στο τέλος του video, η σιωπή του Απόστολου Γκλέτσου όταν τον ρωτήσαμε για τις διαβεβαιώσεις που είχε από την Αστυνομία.

Δείτε το video


Lamiareport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα