Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας... έχετε ΙΕΡΗ υποχρέωση να εξηγηθείτε

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ διαβάζω από το απόγευμα τα όσα αποκαλύπτονται από τοπικό blog (voliotaki.blogspot.com) σχετικά με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ένα Πανεπιστήμιο, το οποίο, αντίθετα με το επίπεδο σπουδών που παρέχει στους φοιτητές του, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο, τόσο της Δικαιοσύνης, όσο και των Μέσων Ενημέρωσης κατ' επέκταση, στις μέρες μας ακόμα και στο στόχαστρο των....
blogs.

Βάσει των τριών
σχετικών αναρτήσεων...:

http://voliotaki.blogspot.com/2011/05/blog-post_4664.html

http://voliotaki.blogspot.com/2011/05/2.html

http://voliotaki.blogspot.com/2011/05/no3e.html

...υπάρχει θέμα κύριε Πρύτανη, το οποίο, μπορεί να μην χαρακτηρίσω, αλλά σίγουρα δεν μπορώ και να αγνοήσω.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να αγνοήσω αυτές τις αναρτήσεις, όπως δεν μπορώ να αγνοήσω και όλα όσα έχουν προηγηθεί και δεν έχουν ποτέ αποσαφηνιστεί, έστω και αν συνέβησαν κατά την θητεία του προηγούμενου Πρύτανη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να τα αγνοήσω, τόσο εγώ, όσο και οι χιλιάδες αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματά τους φοιτητές, αλλά και οι δεκάδες χιλιάδες αγωνιζόμενοι για το μεροκάματο Βολιώτες πολίτες.

ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να εξηγηθείτε:

1. Αληθεύουν όσα δημοσιεύτηκαν στο εν λόγω blog;

2. Εάν αληθεύουν, τί ακριβώς συμβαίνει και ποιά είναι η επίσημη απάντηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις αναρτήσεις - καταγγελίες ενός blog πολιτών;

ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ΩΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ την άμεση ανταπόκρισή σας, ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ την ΑΠΑΙΤΩ...!!!

Αντώνης ΚουμιώτηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα