Μια περίεργη αγωνιστική

Η 28η αγωνιστική της Superleague άφησε εκκρεμότητες… Με το Άρης – Αστέρας Τρίπολης να διακόπτεται, λόγω τραυματισμού της επόπτριας από ρίψη ατικειμένου, και το Λεβαδειακός – Ξάνθη να αναβάλλεται για σήμερα λόγω «θυελλωδών ανέμων» που σήκωναν μέχρι και διαφημιστικές πινακίδες η αγωνιστική άφησε το στίγμα της. Το διπλό της Κέρκυρας στο Γ.Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού
ήταν....
σίγουρα το πιο απρόσμενο αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες είχαν απευθύνει πρόσκληση για φιέστα, όμως τελικά το θέαμα που παρουσίασαν κάθε άλλο για γιορτές και πανηγύρια ήταν. Οι Φαίακες, με την βαθμολογία να μην τους αφήνει περιθώρια, είχαν στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η ανυπαρξία των ερυθρόλευκων τους επέτρεψε να αποδράσουν με το μεγάλο 2πλό που προήλθε από βολέ του Ιωάννου στο ΄80.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο στο άδειο Ο.Α.Κ.Α., με τους παίχτες να δείχνουν πως θα πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Με συμβόλαια να λήγουν, ανανεώσεις να μην προβλέπονται και όλοι να αναζητούν την επόμενη μέρα προτίστως στο εξωτερικό, η δέσμευσή τους για κατάκτηση της θέσης που θα οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Champions Legue, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η UEFA, αποδυκνείεται, από τα αποτελέσματα, ότι το εννοούν.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν. Οι βαθμοί που συνεχίζουν να χάνονται (Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0, Γιάννενα-ΑΕΚ 2-1) ίσως φανούν πόσο σημαντικοί είναι στα play off. Οι Περιστεριώτες επιβεβαιώνουν την βαθμολογική τους θέση και οι Γιαννιώτες «κλείδωσαν» την παραμονή σε ένα ματς που σκόραραν 3 φορές αλλά κέρδισαν με ένα γκολ διαφορά, λίγο πριν το τέλος!

Στα υπόλοιπα, η ανικανότητα του Εργοτέλη να καταβάλει την ήδη υποβιβασμένη Δόξα τον βάζει σε περιπέτειες (μετά και την ανέλπιστη νίκη των Κερκυραίων στο Φάληρο). Ενώ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ υποχρέωσε τον Παναιτωλικό να κάνει, μάλλον, τα σχέδια του για την Football League τη νέα σεζόν. Οι Κρητικοί αν και αδιάφοροι, κυνήγησαν τη νίκη και κατάφεραν να επικρατήσουν με γκολ του Καλαϊτζιτς στο ΄30.

Η 29η αγωνιστική μεταφέρεται για την Τετάρτη του Πάσχα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Λεβαδειακού-Ξάνθης σήμερα, στα πλαίσια της ισότιμης αντιμετώπισης των τελευταίων αγωνιστικών. Το ενδιαφέρον στην ουρά, είναι το μόνο που απέμεινε, πριν από τα play off που θα πάρουν σειρά. Α, και το πότε θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού!

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα