Ντόρα: Όχι άλλα βάρη στον ιδιωτικό τομέα

Δύο ημέρες πριν την δημοσιοποίηση των προτάσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση, η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε όλα τα κόμματα να καταθέσουν και τις δικές τους προτάσεις.
Μετά από συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της
κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ επεσήμανε ότι δεν μπορεί να σηκώσει άλλο βάρος ο ιδιωτικός τομέας και......
στην ουσία εμμέσως απέρριψε το αίτημα των δανειστών για νέες περικοπές στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων.

«Αυτή είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης. Εδώ πρέπει το σύνολο των πολιτικών κομμάτων να παρουσιάσουν και να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους, έτσι ώστε από κοινού να μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί πλέον η οικονομία της Ελλάδας και κυρίως ο ιδιωτικός τομέας να σηκώσει άλλο ένα δυσβάσταχτο βάρος», δήλωσε η κα Μπακογιάννη η οποία συζήτησε με τον κ. Βενιζέλο και για τη διαπραγμάτευση για το PSI.

Εντωμεταξύ σε άλλες δηλώσεις της στο Ρ/Σ BHMA FM, η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ είπε ότι κάνει καλά ο Λουκάς Παπαδήμος που βλέπει προκαταρκτικά τους πολιτικούς αρχηγούς.

Παράλληλα όμως επέκρινε τη στάση των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι ο ελληνικός λαός παρακολουθεί κομματικά παιχνίδια και στενές κομματικές επιδιώξεις εις βάρος της μείζονος προσπάθειας που πρέπει να γίνει.

«Αυτό δεν το αντέχει ο κόσμος. Δεν ενδιαφέρεται κανείς, σας διαβεβαιώ, ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όπως δεν ενδιαφέρεται και κανένας για το πότε θα γίνουν εκλογές. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πως θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση», δήλωσε.

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα