Ο Anders Behring Breivik και το μακελειό στην Νορβηγία: μια άλλη άποψη για τα γεγονότα.

του Αλεξόπουλου Στέλιου.

«Νεοναζί» «εθνικιστής» και «ακραίος ρατσιστής» γράφουν τα πρωτοσέλιδα των καθεστωτικών εφημερίδων κάτω από την φωτογραφία του 32χρονου Νορβηγού Anders Behring Breivik ο οποίος κατηγορείται για την εν...
ψυχρώ δολοφονία 96 ατόμων στο νησί Ουτόγια και την βομβιστική επίθεση στο Όσλο που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 7 ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων.

Είναι όμως τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν ή κάποιους τους βολεύει αυτή η οπτική γωνία ;

Παιδί χωρισμένων γονιών από την ηλικία του ενός έτους, εσωστρεφής
και με έντονες διαταραχές προσωπικότητας. Οι γονείς του μέλη του αριστερού εργατικού κόμματος όπως και τα θύματα του. Ο ίδιος στην εφηβεία του είχε «κολλητό» φίλο έναν νεαρό Πακιστανό σύμφωνα με μαρτυρίες ενώ υπήρξε πρώην μέλος του κυβερνώντος κόμματος και συμπαθών - αν όχι κανονικό μέλος - των μασονικών στοών της Νορβηγίας. Στο διαδίκτυο δήλωνε υποστηρικτής του Ισραήλ, φανατικός αντιφασίστας και εχθρός του Ισλαμισμού.


Θαυμάζει όπως έχει ο ίδιος δηλώσει τον αντιναζί «σαμποτέρ» και «αντιστασιακό» Max Manus και τον γνωστό αλκοολικό πολιτικό και σφαγέα των Boers της Νοτίου Αφρικής Winston Churchill αλλά και τον «ευρωπαίο» αστό δεξιό πολιτικό Geert Wilders από την Ολλανδία ο οποίος και αυτός κατά τύχη είναι φανατικός φίλος του Ισραήλ και για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Χόμπι του ανάμεσα σε άλλα ο τζόγος και κυρίως το χρηματιστήριο (!) η αγαπημένη του ταινία είχε να κάνει με πρωταγωνιστές μπάτσους της Νέας Υόρκης ενώ του άρεσε να φωτογραφίζεται με την επίσημη στολή της Νορβηγικής μασονικής στοάς στον καθρέφτη.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που εκτελούσε τα ανήλικα θύματα του παρουσιάστηκε στους ανυποψίαστους παρευρισκόμενους με τα διακριτικά της Νορβηγικής αστυνομίας και όχι με κάποια εθνικιστικά σύμβολα ή με στρατιωτικές παραλλαγές. Κλασσική περίπτωση ενός ανθρώπου που θέλει να κρύβει το «εγώ» του πίσω από στολές στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλοτε ενός μπάτσου και άλλοτε ενός μασόνου.

Σήμερα που το δικαστήριο αποφάσισε να διεξαχθεί η δίκη του ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να φορέσει κάποια στολή (μάλλον την μασονική να υποθέσω…) ενώ παράλληλα απαιτεί να βγάλει και διάγγελμα στους Νορβηγούς. Παραλήρημα ενός ανθρώπου που ενώ προσπαθεί να δείξει ότι είναι ένας «πατριώτης» και υπερασπιστής της «χριστιανικής» παράδοσης της Ευρώπης (!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα βιολογικό προϊόν της ίδιας της σύγχρονης νορβηγικής πολυφυλετικής δημοκρατίας και του καπιταλισμού.

Παράλληλα η βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Νορβηγικής πρωτεύουσας δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως όπως τι εκρηκτικά και ποια τεχνογνωσία χρησιμοποιήθηκαν κ.α. Εντύπωση προκαλεί τόσο η ευκολία του δράστη - ή των δραστών - να τοποθετήσει την βόμβα σε μια περιοχή με αυξημένη την επιτήρηση από κάμερες όσο και ο ελάχιστος χρόνος που χρειάστηκε για να βρεθεί στο νησί και να προχωρήσει στις δεκάδες δολοφονίες.

Βρέθηκε στο ν
Keywords
Τυχαία Θέματα