Ο εξάψαλμος Καρατζαφέρη για τους μπαταχτσήδες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Έναν γερό εξάψαλμο στους δύο μεγαλύτερους μπαταχτξήδες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ενώ χρωστούν της Μιχαλούς κοιτάζουν με εγκληματικές ...ντροπολογίες να γλυτώσουν τα χρέη τους προς τις τράπεζες έριξε ο Γ.Καρατζαφέρης, προτείνοντας η φετινή χρηματοδότηση προς τα κόμματα να πάει στους φτωχούς.
Βήματος δοθέντος, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, κι αφού ο ίδιος έχει
ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του δεν....
χρωστάει στις τράπεζες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν αποστομωτικός.

«Όταν πεθαίνει ο φουκαράς, όταν του παίρνουν το μισθό πάνω από 1.000 ευρώ αν χρωστάει στην εφορία, όταν δεν μπορεί να καθυστερήσει ούτε μία ημέρα στην τράπεζα γιατί πάει και τον απειλεί, εσείς αποπειράστε να γλυτώσετε τα λεφτά που χρωστάτε στις τράπεζες; Πού το έχετε βρει αυτό το νταβατζηλίκι ότι παίρνετε λεφτά από το κράτος, ότι παίρνετε λεφτά από τις τράπεζες και δεν πληρώνετε ποτέ μία δόση, παρά από τις κρατήσεις της χορηγίας; Μην τολμήσετε αυτό να το φέρετε εδώ. Μην τολμήσετε!»

Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι «εκεί που είναι η χώρα πεινασμένη και βασανίζει τους πολίτες της, λεφτά δεν μπορούν να πάρουν τα κόμματα φέτος» ενώ πρόσθεσε πως αφού το PSI πέτυχε όσο πέτυχε και από τη στιγμή που οι τράπεζες θα πάρουν 50 δισεκατομμύρια, πρέπει να πει η κυβέρνηση ότι όλα τα χρέη κάτω από ένα ποσό χαρίζονται στον ελληνικό λαό για να αναπνεύσει.

http://www.briefingnews.gr/p
Keywords
Τυχαία Θέματα