Ο Καρατζαφέρης επιμένει στη δίχως λαϊκή εντολή «οικουμενική κυβέρνηση»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό MEGA» με τον Δημήτρη Τάκη, επανέφερε το… θέμα του, της οικουμενικής κυβέρνησης δηλαδή, που μας το πιπιλίζει από τον Σεπτέμβριο του 2009. Ο κύριος Καρατζαφέρης επιμένει κραυγαλέα στη δημιουργία μιας τέτοιας «κυβέρνησης» δίχως λαϊκή εντολή και δίχως
να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός. Ο κύριος Καρατζαφέρης βλέποντας ότι το.....
πολιτικό σύστημα ναυαγεί, υποδεικνύει τη μόνη σανίδα διάσωσής του, δηλαδή την «οικουμενική» συνεργασία του παλαιοκομματισμού ενάντια στον ελληνικό λαό! Δήλωσε λοιπόν:

«Όταν φτάνουμε στο μη παρέκει, όταν πια δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, βλέπετε πως τότε καταλαβαίνουν όλοι πως υπάρχει πάντα ένα πεδίο συνεννόησης και συναίνεσης. Αυτό συνέβη και με το σχέδιο Νόμου για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και αυτό πρέπει να συμβεί για όλα τα θέματα που τραβούν πίσω την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουν τα δύο κατεστημένα κόμματα πως είναι πια η στιγμή να τραβήξουμε οριστικά μια γραμμή με το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο. Το μέλλον της Ελλάδας περνά από μια Οικουμενικής αντίληψης κυβέρνηση».

Ο κύριος Καρατζαφέρης υψώνει φωνή δυσανάλογη του αποκόμματός του και ζει τη «ψευδαίσθηση» του ρυθμιστή της κατοχικής διαχείρισης της χώρας.

http://www.tsantiri.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα