Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ή ΑΣΧΕΤΟΣ?

ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Η ασχετοσύνη του ασφαλώς τον έχει καταστήσει και ανάλγητο και ο ίδιος καθημερινά κάνει ό, τι μπορεί για να επιβεβαιώσει τον κανόνα του μωρότερου καθηγητή.
Προ ημερών, με ύφος βα ρύγδουπο Καρδιναλίου, δημοσιοποίησε την …
πρότασή του, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός νοσοκομείων της Χώρας μειώνεται δραματικά, μέσω της μεθόδου της συρρίκνωσης και της συγχώνευσης, δηλώνοντας «υπερήφανος» , επειδή θα μειώσει έτσι κα τά 50% περίπου τη δαπάνη της ιατρονοσοκομειακής περίθαλψης των Ελλήνων!!!
Καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτή του η πρόταση βρίθει λαθών, στοιχείων
και κυ ρίως βλακείας και ηλιθιότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία.
Εκείνο όμως που έχει προβληματίσει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την κατάπτυστη αυτή πρόταση, καταργούνται μονάδες, που έχουν να κάνουν, όχι απλά με την υγεία του Έλληνα, αλλά και με την ίδια του τη ζωή.
Μία τέτοια εγκληματική πράξη είναι το κλείσιμο της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Φιλιατών.
Ο Καθηγητάκος – Υπουργός (ή ο υπουργίσκος – καθηγητής αν προτιμάτε) αδιαφορεί ανάλγητα, αν με την απόφαση αυτή, οδηγούνται στον θάνατο τριάντα πέντε μόνιμοι ασθενείς Θεσπρωτοί και παράλληλα ένας μεγάλος αριθμός φιλοξενούμενων ασθενών από την υπόλοιπη Ελλάδα ή και το Εξωτερικό.
Παρά, λοιπόν, τις γενικευμένες αντιδράσεις στην ιστορική , βλακώδη αυτή πρότασή του, εκείνος επιμένει πως θα μειώσει τη δαπάνη της Νοσοκομειακής περίθαλψης των Ελλήνων κατά πολλά δις ευρώ!!!
Το περίεργο είναι πως τα μηνύματα του λαού δεν τα λαμβάνουν ούτε ο Πρωθυπουργός με τα μέλη της Κυβέρνησής του.
Γι’ αυτό και οι Έλληνες πολίτες, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στους Βουλευτές και ιδιαίτερα εκείνους του Κυβερνόντος Κόμματος (ΠΑΣΟΚ), μιας κει εκείνοι είναι που πληρώνουν την «νύφη», με τους προπηλακισμούς που δέχονται καθημερινά από τους ψηφοφόρους τους και όχι μόνο.
Η λήξη της Προθεσμίας πλησιάζει και η αγωνία του λαού είναι στο έπακρο.
Για του λόγου το ασφαλές φιλοξενούμε σε παραπλήσιες στήλες (σελ 6-7) τις εντονότατες διαμαρτυρίες φορέων του Νομού, ενάντια στις προθέσεις του ανεκδιήγητου αυτού Καθηγητή – Υπουργού.

http://892fm.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
αναλγητος πρόταση
Τυχαία Θέματα