Ο π. ΙΩΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Επαινούμε - εκ μέσης καρδίας - την ευθύτητα του Πανοσ. Αρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρου, ο οποίος με παρρησία ελέγχει αυστηρά τον διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον εθνομειοδότη και ανίκανο Γ. Παπανδρέου.

Η σύγκριση με τους ηγέτες του Αλβανικού έπους, που επιχειρεί ο ομολογητής Αρχιμανδρίτης, δείχνει ξεκάθαρη τη γύμνια και το....
σπιθαμιαίο ανάστημα των σημερινών μας ηγετών στην Εκκλησία και
στην Πολιτεία.

Είθε όλοι οι κληρικοί να αποκτήσουν την ίδια παρρησία και να αντιταχθούν στα καταχθόνια σχέδια των ξενόδουλων ανδρεικέλων που μας κυβερνούν, αλλά και των ανθρώπων του σκοτεινού εκκλησιαστικού παρασκηνίου που συνωμοτούν μαζί τους για να καταστρέψουν την πατρίδα μας.

Η ένοχη σιωπή όταν συντελείται το κακό - και μάλιστα της έκτασης που ζούμε σήμερα - σημαίνει ΜΟΝΟΝ την απόλυτη συνενοχή για το έγκλημα που διαπράττεται.

Τους θαρραλέους λόγους του π. Ιωήλ ευχόμαστε να ενωτισθεί και η Σύνοδος της Ιεραρχίας, η οποία αντί να αλυσοδέσει τον αχυράνθρωπο του ΠΑΣΟΚ στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, αφήνει τον κ. Ιερώνυμο ανενόχλητο να ροκανίζει τον χρόνο με ηθικολογίες και δεοντολογίες τις οποίες ο ίδιος ουδέποτε μπαίνει στον κόπο να τηρήσει.

Η Ιεραρχία οφείλει να ζητήσει από τον κ. Ιερώνυμο να παραιτηθεί και αν αρνηθεί να το πράξει πρέπει να τον αλυσοδέσει για να μην μπορεί να συνωμοτεί με τους άθεους που θέλουν να ξεκληρίσουν τα ιερά και τα όσια της πίστης μας.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα