Ο Τύπος με ένα κλικ

Το πολιτικό σκηνικό μετά την πρωτοβουλία Παπανδρέου για δημοψήφισμα και οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου και των αγορών τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Μετράνε ώρες η κυβέρνηση και ο Γ.Α.Π.!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "καταιγιστικές είναι οι....
εξελίξεις στην κυβέρνηση στον απόηχο της ανακοίνωσης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό, η οποία προκάλεσε κατακραυγή εντός και εκτός των συνόρων της χώρας και παράλληλα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο ΠΑΣΟΚ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Δισεκατομμύρια κονόμησαν οι διεθνείς κερδοσκόποι από την απόφαση του Γιωργάκη για δημοψήφισμα"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "άρπαξαν μέσα σε μία μέρα μυθικά ποσά, όσοι είχαν παίξει στα παράγωγα την πτώση του ευρώ και ποντάρισαν στην κατρακύλα του Χρηματιστηρίου".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Δωσίλογος εν καιρώ ειρήνης!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "δωσίλογος σε καιρό ειρήνης, που επιμένει να παριστάνει τον πρωθυπουργό! Βλέπει παντού «άνομα συμφέροντα» και φαντάσματα".

ΕΘΝΟΣ: "Σε νευρική κρίση κυβέρνηση και χώρα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θύελλα στο πολιτικό σκηνικό συνεχίζει να προκαλεί η πρωτοβουλία Παπανδρέου για δημοψήφισμα σχετικά με τη συμφωνία των Βρυξελλών για τη διάσωση της Ελλάδας. Η μαραθώνια συνεδρίαση του Υπουργικού τελείωσε στις 3 το πρωί. Ομόφωνη ήταν η στήριξη του δημοψηφίσματος, παρά τις ενστάσεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Στόχος του Παπανδρέου να διαλύσει Ελλάδα και Ευρώπη!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι μάσκες πέφτουν! Και η θεωρία μας, που την εκφράσαμε ήδη από τις 1.6.2011, αλλά και με μεταγενέστερα δημοσιεύματά μας, δικαιώνεται απολύτως!!! Οι τελευταίες λοιπόν εξελίξεις αποκαλύπτουν νομίζουμε περίτρανα το πραγματικό «παιχνίδι» που παίζει ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ο Άρχοντας του χάους"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η εμμονή του πρωθυπουργού στο αδιευκρίνιστου περιεχομένου δημοψήφισμά του έχει προκαλέσει: Δημόσια αμφισβήτηση της απόφασης αυτής από υπουργούς. Συρρίκνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Επείγουσα κλήση του Γ. Παπανδρέου από τους σφόδρα δυσαρεστημένους Μέρκελ και Σαρκοζί σήμερα, στο G20 στις Κάνες. Αντίδραση του Ομπάμα που αναφέρθηκε σε απόφαση σοκ. Αρνητικό αντίκτυπο σε χρηματιστήρια και ευρώ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τον διώχνουν δεν φεύγει"

Η εφημερίδα γράφει ότι "κίνημα βουλευτών κατά Παπανδρέου και δημοψηφίσματος. Ανεξάρτητη η Μιλένα Αποστολάκη, με 152 έμεινε το ΠΑΣΟΚ. 9 βουλευτές απειλούν να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης".

ΕΣΤΙΑ: "Αποθέωσις ανευθυνότητος"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ανεξαρτήτως του αν θα αξασφαλίση ο Πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, η απόφασίς του για την διενέργεια δημοψηφίσματος υποδηλώνει απίστευτη ανευθυνότητα".

Η ΑΥΓΗ: "Σφραγίζει τις εξελίξεις ο λαός"
<
Keywords
Τυχαία Θέματα