Ο τύπος με ένα κλικ

Τα θέματα που κυριαρχούν στον ημερήσιο τύπο είναι τα εξής: η εμπλοκή με την τρόικα, η αυστηρή εποπτεία στο τραπεζικό σύστημα, η μεγάλη πτώση του τζίρου στην αγορά και οι αλλαγές του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:.....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κατά την περίοδο των εκπτώσεων....
Μέχρι 60% έπεσε ο τζίρος στα εμπορικά!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "τη δραματική κατάσταση της αγοράς αποτυπώνει ανάγλυφα η έρευνα του Ινστιτούτου Ερευνών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Η πτώση τζίρου έφτασε μέχρι και 60% κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων σε ορισμένες περιοχές της χώρας".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κόλαφος για Ραγκούση απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που θεωρεί συνταγματικά τα πληθυσμιακά κριτήρια στο άνοιγμα των επαγγελμάτων".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δικαίωση για τον Δημ.Ρέππα, κόλαφο για τον νυν υπουργό Συγκοινωνιών, συνιστά η απόφαση του Τέταρτου Τμήματος της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αποφάνθηκε υπέρ της συνταγματικότητας των ρυθμίσεων σε ό,τι αφορά τα πληθυσμιακά κριτήρια στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των συμβολαιογράφων, εξέλιξη που από τους νομικούς προεξοφλείται ότι θα αποτελέσει βάση σκεπτικού και για την αντίστοιχη κρίση για τους ιδιοκτήτες ταξί".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εκτροπή Βενιζέλου. ΝΔ: Καταστρέφετε τη χώρα! Μοναδική λύση οι εκλογές".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, βλέποντας να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, μετά την έκθεση των σοφών του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που βεβαίωνε ότι είναι "εκτός ελέγχου χρέος-έλλειμμα", βρέθηκε και ο ίδιος εκτός ελέγχου".

ΕΘΝΟΣ: "Στέγνωσαν από ρευστό τα Ταμεία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με επείγοντα τρόπο καλούνται τα ασφαλιστικά ταμεία να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.Σε βρόχο έχει εξελιχθεί η έλλειψη ρευστού. Η τρόικα αποκλείει να δοθούν επιπρόσθετα κονδύλια από τον προϋπολογισμό. Συντάξεις και εφάπαξ απειλούνται με νέες περικοπές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γιατί ο Παπανδρέου βυθίζει την ελληνική ναυτιλία".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η παραίτηση του, στενότερου μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Χάρη Παμπούκη αποκαλύπτει το "σκοτεινό" ρόλο του Πρωθυπουργού, που σαν εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ντροπή! Η κυβέρνηση καρατόμησε την Αρχή της Βουλής για τα στοιχεία του χρέους, που δεν βολεύουν".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στην έξοδο της Βουλής οδήγησε την επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, Στέλλα Σάββα-Μπαλφούσια, η χθεσινή δημοσιοποίηση της έκθεσης-σοκ για το ελληνικό χρέος, που χαρακτηριζόταν ανεξέλεγκτο. Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών έθεσε ζήτημα εγκυρότητας των στοιχείων, σε μία ανακοίνωση με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την κατάρτιση των μελών του Γραφεί
Keywords
Τυχαία Θέματα