Ο βουλευτής και ο Κολοκύθας!

Οι βουλευτές είναι έρμαια του κάθε «βλαμμένου» και του κάθε «κολοκύθα» που τους κυνηγάει επειδή δεν βγήκε ο ίδιος βουλευτής.
Αυτά ήταν μέσες άκρες τα λεγόμενα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνου Αιβαλιώτη ο οποίος με αφορμή την πολυετή περιπέτεια του συναδέλφου του από το ΠΑΣΟΚ κ. Μίχου, ξεσπάθωσε κατά δημοσίων υπαλλήλων που κρυπτόμενοι πίσω από συνδικαλιστικές παρατάξεις και όντας πλειοψηφούντες στα πειθαρχικά συμβούλια καταθέτουν μηνυτήριες αναφορές κατά βουλευτών
για.....
απίθανες περιπτώσεις.

«Πόσες φορές», είπε « έχει έρθει για τον κ.Αμοιρίδη η άρση της ασυλίας του για το παίξιμο τραγουδιών στις ταβέρνες; Επειδή κάποιοι δεν έπαιρναν πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να διασυρθεί ο βουλευτής για να χαρούν κάποιοι άλλοι. Όσο για τον κ. Κόλλια; Που ένα καλώδιο της ΔΕΗ έπεσε κάτω, πήραν φωτιά κάποια χόρτα και έφταιγε επειδή ήταν τότε διευθυντής στη ΔΕΗ και πρέπει να διασυρθεί και αυτός. Ακούμε όλη αυτή την κριτική και βρισκόμαστε έρμαια του κάθε βλαμμένου, του κάθε πλαστογράφου, του κάθε κολοκύθα ο οποίος έχει μένος γιατί δεν βγήκε ο ίδιος βουλευτής ενώ κάποιοι άλλοι που εξελέγησαν κατ’ επανάληψη, και τον έχουμε στην πλάτη μας».

Τάδε έφη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε επιτροπή της Βουλής με αντικείμενο το πειθαρχικό δίκαιο δημοσίων υπαλλήλων ξεκαθαρίζοντας ότι «οι περισσότεροι βουλευτές την… ιδρώνουν την φανέλα» και ότι δεν γίνεται «στο κλίμα της ανθρωποφαγίας των λαϊκιστών κάποιων πρωϊνάδικων, ο βουλευτής να είναι πάντα εύκολος στόχος. Αυτά τα πράγματα», είπε, « είναι τρελλά και πρέπει να μπει ένα φρένο διότι ο βουλευτής δεν μπορεί να είναι ο πατσαβούρας της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Οφείλουμε πάντως να υπενθυμίσουμε ότι επί πολλά χρόνια όλες οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας βουλευτών απορρίπτονταν συλλήβδην από την πλειοψηφία της Βουλής-ακόμη και για την εμπλοκή βουλευτή σε τροχαίο που στην τελική δεν είχε να κάνει με την πολιτική του δραστηριότητα- με αποτέλεσμα να χαίρουν ατιμωρησίας για όλα.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα