Όχι τσιρότα! Νο bandages! No plasters!

Εὐδαιμονίη οὐκ ἐν βοσκήμασιν οἰκεῖ οὐδ΄ ἐν χρυσῶι· ψυχὴ οἰκητήριον δαίμονος.
Η ευδαιμονία δεν κατοικεί στις αγέλες των ζώων ούτε στο χρυσάφι· κατοικητήριο του δαίμονος είναι η ψυχή!
Δημόκριτος

— Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο.
— Πάρε αυτά τα φάρμακα σήμερα το βράδυ... πριν κοιμηθείς και αύριο θα....
είσαι καλά.
— Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό;
Διόνυσος

Χαίρε δαιμόνιε δικηγόρε Γιώργο,



Ανταποκρίνομαι σεμνά-ελληνικά στην πρόσκληση από τον Γεώργιο Πυρφόρο Γκαγκαράτζα
(http://www.ke3e.gr/): “θέματα πρός συζήτηση”:

#1) Μετά από την πρότασή σου γιά την δημιουργία ενός ‘κάτω’ Δημοβουλίου Πολιτών (http://www.dimopolis.gr/dp1/), επιτέλους έχω αρχίσει να κατανοώ, άρα ίσως και ενδόμυχα να υποστηρίζω, την θέση του Σταύρου Ιωνίδη, δηλαδή να μην επιβάλλουμε την δομή ενός νέου πολιτικού συστήματος στον ελληνικό μας κόσμο, αλλά να αρκεστούμε στον στόχο της ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας.

#2) Γιά πολλοστή φορά δευτερώνω την δική σου πρόταση επί της νομικής θεσμοθέτησης του Δήμου Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών στις 11/11/11, όπως ακριβώς την πρότεινες εσύ ο ίδιος. Το θέμα είναι καθαρά νομικής φύσεως, άρα πρέπει να υπάρξει σύμπραξη από όλους τους νομικούς συμβούλους όλων μα όλων των άλλων πατριωτικών μετώπων και κινημάτων, ώστε να γίνει η θέσμιση του Δήμου Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών πραγματικότητα στις 11/11/11.

#3) Το μόνο που μπορεί να προταθεί από τον Δήμο Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών στις 11/11/11 είναι μία οσονούπω Συντακτική Εθνοσυνέλευση (http://antibaro.gr/forum/3134). Αυτή η Συντακτική Εθνοσυνέλευση θα αποφασίσει την δομή του του νέου πολιτικού συστήματος, μετά όμως από την ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, όχι εσύ ή εγώ.

#4) Η πρότασή σου να γίνουν επίσης νομικές πράξεις γιά το ‘κάτω’ Δημοβούλιο Πολιτών μαζί με το Λαοδικείο της Νέας Ηλιαίας, χωρίς πρώτα την ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, αποτελεί μία προσέγγιση θεραπείας με τσιρότα (plasters) πάνω στο υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα. Δεν φταις απόλυτα εσύ γιά ό,τι προτείνεις, αλλά μάλλον φταίει το ό,τι, είτε το θέλουμε είτε όχι, όλες και όλοι μας είμαστε προϊόντα του έξωθεν επιβεβλημένου, σαθρού πολιτικού συστήματος, κατασκευασμένου πάνω στην δομή του αγγλοσαξωνικού πολιτικού συστήματος, δομημένου πάνω στην πολιτικο-κοινωνικο-οικονομική ιδιαιτερότητα των Αγγλοσαξώνων.

Πρέπει όμως όλες και όλοι μας να ξαναγίνουμε πραγματικές Ελληνίδες και πραγματικοί Έλληνες και να οργανωθούμε ελληνικά, όχι αγγλοσαξωνικά. Είναι άραγες τυχαίο το πως ούτε η Αγγλία ούτε το Ισραήλ δεν έχουν σύνταγμα;

Αυτός δεν είναι ο λόγος που η νέα ‘κυβέρνηση’ αντεθνικής σωτηρίας θέλει να επιβάλλει τους νόμους της Αγγλίας στην Ελλάδα; Γιά να ‘σωθεί’ η Ελλάδα, όπως
Keywords
Τυχαία Θέματα