ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ

Του ΠαναγιώτηΤελεβάντου

Ούτε που τηρούν τα προσχήματα οι οικουμενιστές Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δη οι κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Ατματζίδης, ο οποίος και θα μιλήσει στην οικουμενιστική συγκέντρωση συμπροσευχής που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Με νέες δηλώσεις τους καθιστούν σαφές.......
και οι δύο Καθηγητές ότι έχουν δώσει την ψυχή τους στον Οικουμενισμό
και ότι για την επιτυχία του εργάζονται άοκνα χωρίς το παράπαν να τους ενδιαφέρει αν έτσι καταπατούν βάναυσα και ασύστολα τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, οι οποίοι απαγορεύουν ρητά και επί ποινή καθαιρέσεως για τους κληρικούς και επί ποινή αφορισμού για τους λαικούς, όσους συμπροσεύχονται με αιρετικύς και αλλόθρησκους, αν προωθούν τον λεγόμενο “λαικό Οικουμενισμό” και αν μιλούν με αντορθόδοξη θεολογική ακρίβεια για τα θέματα της πίστεως.

Μας προξενεί αλγεινεστάτη εντύπωση και βαθύτατη οδύνη το γεγονός ότι από το ΑΠΘ ακούγονται συγκρητιστικές φωνές όπως αυτές του κ. Μ. Κωνσταντίνου και του κ. Χ. Ατματζίδη.
Μια Σχολή η οποία ευτύχησε να έχει επί σειράν ετών τον πανορθοδόξου κύρους δογματολόγο αείμνητο π. Ιωάννη Ρωμανίδη και τον ηγέτη του αντιοικουμενιστικού αγώνα π. Θεόδωρο Ζήση και στην οποία ακόμη διδάσκει ο κορυφαίος θεολόγος και υπέροχος άνθρωπος και συνειδητός χριστιανός κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης.
Προσευχόμαστε διακαώς στον Κύριο να αποστούν από αυτό το φρόνημα και οι λοιποί Καθηγητές της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης οι οποίοι πλέουν πλησίστιοι με τους κ. Ατματζίδη και Κωνσταντίνου και να δίνουν εφεξής ορθόδοξη ομολογία στα θέματα της πίστεως.
Keywords
Τυχαία Θέματα