Όλα τα νοσοκομεία στο πρόγραμμα απεξάρτησης

Το σύνολο των νοσοκομείων της Αττικής , θα χορηγούν υποκατάστατα σε εξαρτημένους χρήστες ουσιών από τις 15 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδου.
Εξαιρούνται τα Νοσοκομεία παίδων, ενώ τα στρατιωτικά νοσοκομεία, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, σε.....
κάθε νομό της χώρας θα επιλεγεί ένα νοσοκομείο το οποίο θα χορηγεί μεθαδόνη.

«Δεν μπορούμε να εκριζώσουμε τη χρήση των ναρκωτικών, αλλά θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη», είπε ο υπουργός και διευκρίνισε ότι το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το πρόγραμμα και όλα τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, ήδη είναι έτοιμες, στη Θεσσαλονίκη, οι πέντε μονάδες απεξάρτησης, οι οποίες καλούνται να βοηθήσουν 987 εξαρτημένα άτομα, που βρίσκονται στη σχετική λίστα. Είπε μάλιστα, ότι μισοί από τους αναμένοντες είναι μετανάστες, «γεγονός το οποίο πρέπει να γνωρίζουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη και να μας βοηθήσουν συνολικά στα προβλήματα, που συνεπάγεται η μετανάστευση».

Αντίδραση από το Κ.Κ.Ε.

Για την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το Κ.Κ.Ε. απάντησε: «Ο υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε ότι η μετατροπή των νοσοκομείων, τα οποία βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, σε κέντρα χορήγησης υποκατάστατων ναρκωτικών είναι σωστή γιατί συμφωνούν σε αυτή η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ! Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού και της νεολαίας. Αυτή την εγκληματική πολιτική των υποκατάστατων και της νομιμοποίησης της χρήσης ο λαός έχει χρέος και ευθύνη να την αντιμετωπίσει»

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα