Όσοι ψήφισαν Καμίνη τα χέρια τους στάζουν αίμα απο τον άτυχο 44χρονο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξοργίζοντι οι Αθηναίοι όταν οι ίδιοι με τα χεράκια τους έβγαλαν τα ματάκια τους ψηφίζοντας ΚΑΜΙΝΗ.Θα μου πείτε τώρα είχε αποχή,ε και? ακόμα χειρότερα προτίμησαν να πιούνε καφέ παρά να πάνε να ψηφίσουν και τώρα το πληρώνουν με αίμα!!!!!!.Ο Καμίνης είναι ένας στυγνός ανθέλληνας που έχει σκοπό να καταστρέψει την Αθήνα και να την οδηγήσει στο χάος.Οι Έλληνες έχουν ένα.....
μεγάλο πρόβλημα,όταν έρχονται εκλογές λειτουργούν περισσότερο
με το ένστιχτο του οπαδού και προσωπικού συμφέροντος παρά για το γενικότερο καλό.Είναι δυνατόν να καταστρέφεται η Αθήνα απο τους βάρβαρους μετανάστες και να υπάρχουν Έλληνες που να ψηφίζουν αριστερά κόμματα?Είναι δυνατόν η Ελλάδα να καταστρέφεται οικονομικά και να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ όταν το κόμμα αυτό δημιούργησε την λαοθάλασσα των δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα έφερε την νοοτροπία της αρπαχτής,λαμογιάς,τεμπελιάς.Πως είναι δυνατόν οι Έλληνες να εμπιστεύονται ένα κόμμα το οποίο είναι υπεύθυνο για τν σαπίλα της κοινωνίας?
Ο Καμίνης θα καταφέρει το ακατόρθωτο με τα καμώματά του,θα οδηγήσει τους έλληνες της Αθήνας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!Η χρυσή αυγή θα φτάσει να είναι τρίτη πολιτική δύναμη στην Αθήνα θυμηθείτε το αυτό !!!!!είναι πολύ πιθανό σενάριο.Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κόμμα δημοκρατία έχουμε άλλωστε.
Αν δεν διώξουμε τους λαθραίους απο την Ελλάδα θα πνιγούμε στο αίμα !!!!και δεν είναι υπερβολή.Είναι σαν να καθόμαστε πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα να βλέπουμε ότι τελειώνει ο χρόνος και εμείς οι νεοέλληνες να μην την αφοπλίζουμε αλλά να προτιμάμε να πίνουμε ΦΡΑΠΕ αγκαλιάζοντας την!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα