Παύση της εκεχειρίας με το Ισραήλ ανακοίνωσε η Χαμάς(video)

Νέος κύκλος βίας και θανάτου φαίνεται ότι ανοίγει στην Μέση Ανατολή, με αφορμή στην επίθεση εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών έξω από την πόλη Εϊλάτ.
Η Χαμάς ανακοίνωσε το τέλος της εκεχειρίας με το Ισραήλ, μετά τις συνεχείς αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας σε....
αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών και τις επιθέσεις στην πόλη Εϊλάτ.

Από τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά
14 Παλαιστίνιοι. Την ίδια ώρα, το Κάιρο ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τον πρεσβευτή του στο Ισραήλ, διαμαρτυρόμενο για τον θάνατο πέντε Αιγυπτίων στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στα σύνορα των δύο κρατών.

Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε ότι δεν δεσμεύεται πλέον από την εκεχειρία που εφάρμοζε τα τελευταία δύο χρόνια, μετά το τέλος του πολέμου στις αρχές του 2009.
Το μήνυμα μεταδόθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της Χαμάς. «Δεν υφίσταται πλέον εκεχειρία με τον εχθρό» ανέφερε η ανακοίνωση, που δείχνει ότι κλιμακώνεται η σύγκρουση με το Ισραήλ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε νέα αεροπορική επιδρομή στην πόλη της Γάζας. Συνολικά 14 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας μετά από μια σειρά αιματηρών επιθέσεων την Πέμπτη στην πόλη Εϊλάτ, στο νότιο Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΪΛΑΤ

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα