Ποδηλασία σε …χιονοδρομική πίστα

Το χιονοδρομικό κέντρο στην περιοχή Τρία -Πέντε Πηγάδια της Νάουσας προσανατολίζονται να εμεταλλευτούν και το καλοκαίρι για την προσέκλκυση τουριστών, οι υπεύθυνοί του.
ο χιονοδρομικό κέντρο στην περιοχή Τρία -Πέντε Πηγάδια της Νάουσας προσανατολίζονται να εμεταλλευτούν και το καλοκαίρι για την προσέκλκυση τουριστών, οι υπεύθυνοί του.
Όπως ανέφεραν, τους καλοκαιρινούς μήνες ο επισκέπτης θα μπορεί να κατεβαίνει την πίστα του....
χιονοδρομικού με ποδήλατο.
«Είμαστε το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα που λειτουργεί και το καλοκαίρι. Όπως ο σκιέρ κατεβαίνει τις πίστες όταν έχει χιόνι, έτσι και οι ποδηλάτες θα μπορούν να κατεβαίνουν την πλαγιά τους θερινούς μήνες», δήλωσε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάουσας, Χρήστος Παππάς.
Ανέφερε, επίσης, ότι οι επισκέπτες θα μπορούν ακολουθώντας τη χαραγμένη διαδρομή, να περπατούν στο βουνό και να κάνουν ποδήλατο κατάβασης.
Η αρχή θα γίνει από το προσεχές Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες ποδηλασίας. Οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη διαδρομή του αγώνα και άλλες διαδρομές στο χιονοδρομικό με τη χρήση του εναέριου αναβατήρα.
Για τους ορειβάτες, ποδηλάτες και φίλους του βουνού θα είναι ανοιχτό το ξενοδοχείο «Πηγάδια», το εστιατόριο και το ξύλινο σαλέ όπου θα υπάρχει και γραμματεία των αγώνων.

http://podilatakias.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα