ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ!

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ!
Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σε ότι γράψαμε για τις ιερές μπίζνες στο βουνό της Πεντέλης. Πριν λίγο η επιτροπή αγώνα κατά των φωτοβολταϊκων απέστειλε δελτίο τύπου για την ΝΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που......
πέρασε ο Παπακωνσταντίνου την νύχτα του Σαββάτου. Καταγγέλουν Σαμαρά - Βενιζέλο
και Παπακωνσταντίνου. Το DIMOTIKOSAFARI έχει όλο το φάκελο στα χέρια του...
Ο ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού) αποτελείτε από 12 δήμους. Άνθρωποι από την εταιρία που ενδιαφέρονται να κάνουν τα φωτοβολταϊκα αλλά και από την εταιρία της «Πρόνοια Αρχιεπισκοπής Α.Ε» την έχουν ΄πέσει΄ σε δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε βουλευτές της Β΄Αθηνών. Θα πέσει πολύ γέλιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Κατά των φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό

Πεντέλη, 19 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόλυτη αναλγησία του Υπουργού Περιβάλλοντος με την ανοχή Βενιζέλου Σαμαρά

Δημιουργούν νέο Βατοπέδι στην Πεντέλη με την κατάθεση τροπολογίας ντροπής - ταφόπλακας για το Πεντελικό που παραχωρούν στην εκκλησία 23.000 στρέμματα αναδασωτέας και προστατευόμενης περιοχής για να κάνει φωτοβολταϊκό πάρκο!!
Ένα βήμα εμπρός ήταν πάλι η συντονιστική μας επιτροπή που ανακάλυψε το θέμα και ενημέρωσε άμεσα τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη.

Τροπολογία ντροπής, τροπολογία ταφόπλακα στο Πεντελικό κατέθεσε ο ανάλγητος Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίου στη Βουλή με την ανοχή των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά.

Στην τροπολογία που κατατέθηκε με άκρα μυστικότητα, προβλέπεται η παραχώρηση στην Εκκλησία έκτασης 23.000 στρεμμάτων στο Πεντελικό, μέσα στη ζώνης προστασίας του Πεντελικού και μάλιστα σε περιοχή που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα!!, για να αναπτύξει φωτοβολταϊκό πάρκο και να έχει έσοδα ώστε με αυτά να προωθήσει το «φιλανθρωπικό της έργο».

Πρώτοι που ανακάλυψαν την κατάθεση της τροπολογίας την Κυριακή 18 Μαρτίου το βράδυ, ήταν μέλη της συντονιστικής μας επιτροπής, τα οποία και ενημέρωσαν αμέσως τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη.

Είναι η απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ για τον υπουργό που κατέθεσε την τροπολογία ταφόπλακα στο Πεντελικό. Αποτελεί σκάνδαλο πρώτης γραμμής, αποτελεί το Βατοπέδι του Πεντελικού, αποτελεί σκάνδαλο με οικονομικές προεκτάσεις.

Εγείρονται πλέον τεράστια ηθικά ζητήματα για τα δύο μεγάλα κόμματα , τους αρχηγούς τους και τους Βουλευτές τη Β Αθηνών που θα τολμήσουν να μην αντιδράσουν στην προσπάθεια εμπορευματοποίησης του Πεντελικού. Πιο συγκεκριμένα:
Αφού τα δύο μεγάλα κόμματα και οι αρχηγοί τους, τόσο πολύ θέλουν να συνδράμουν το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, γιατί δεν της παραχωρούν έκταση που δεν είναι δασική, ή αναδασωτέα, ή δεν είναι εντός ζώνης προστασίας περιβάλλοντος σε κάποιο άλλο σημείο της χώρας, το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση;

Τι μήνυμα στέλνουν στην κοινωνία; Ότ
Keywords
Τυχαία Θέματα