Το κουδούνι εξώπορταςπου παίζει και... Οικονομόπουλο!


Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσε να παίζει το "Telephone" της Gaga, κάθε φορά που χτυπάει κάποιος το κουδούνι της πόρτας σας;

Θα θέλατε αντί για το κλασικό ντριν να ακούτε το "Ε και τι έγινε" του Οικονομόπουλου, όταν έχετε έναν επισκέπτη στο σπίτι;

Gadgetόφιλοι, ευτυχώς μια εταιρεία που ονομάζεται Swann...
αποφάσισε να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα, με ένα νέο προϊόν που ονομάζεται MP3 DJ
Doorbell. Η νέα συσκευή, η οποία είναι διαθέσιμη ήδη για 50$, επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν κουδούνι τους, έτσι ώστε να παίζει οποιοδήποτε τραγούδι εσείς θέλετε, κάθε φορά που κάποιος θα το χτυπάει!
Η τεχνολογία πίσω από αυτό τον DJ πόρτας είναι αρκετά απλή.

Το προϊόν έρχεται με το ίδιο το κουδούνι - ένα ελκυστικό άσπρο κουτάκι - και ένα ασύρματο ηχείο (και τα δύο απαιτούν μπαταρίες ΑΑΑ). Όταν κάποιος πατά το κουδούνι, αυτό στέλνει ένα μήνυμα προς το ηχείο για να ξεκινήσει. Το ηχείο διαθέτει μια κάρτα SD, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε με τη μουσική της επιλογής σας και να χρησιμοποιήσετε έτσι, οποιοδήποτε "ringtone" θέλετε! Το MP3 DJ Doorbell δέχεται κάρτες SD μέχρι και 32GB, ή 10.000 τραγούδια, για τους πιο.. αναποφάσιστους..!

Το MP3 DJ Doorbell μπορείτε να το φέρετε στην Ελλάδα μόνο μέσω του Amazon, προς το παρόν, και να τρελάνετε οποιονδήποτε έρθει σπίτι σας, μονάχα με 50$!
thessnea.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα