Ρέππας: Προτιμά συγκλίσεις προοδευτικού χαρακτήρα για το μετεκλογικό σκηνικό

Tην προτίμησή του σε συγκλίσεις προοδευτικού χαρακτήρα για το μετεκλογικό σκηνικό διατύπωσε ο Δημήτρης Ρέππας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά, εάν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία.

«Η χώρα θα κυβερνηθεί, ο λαός με την ψήφο του θα τα ξεκαθαρίσει όλα αυτά. Εγώ προτιμώ συγκλίσεις προοδευτικού χαρακτήρα. Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει για
να.....
πάρει το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό. Είναι άκαιρο να ακούγονται αυτά και να φαίνεται σαν να ικετεύουμε τον Σαμαρά. Ούτε το κάναμε, ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί», είπε στον Real ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

«Αν ο λαός κρίνει ότι πρέπει να μάς τιμωρήσει, θα μας τιμωρήσει. Δεν υπάρχει όμως εναλλακτική λύση. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια» είπε ο κ. Ρέππας.

«Η Γερμανία και η Γαλλία είναι σύμμαχοί μας. Εχθροί μας είναι οι αγορές και οι κερδοσκόποι που πιστεύουν σε μία αεριτζίδικη οικονομία. Η Μέρκελ όμως θα έπρεπε να δημιουργήσει έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και όχι να προστρέξει στο ΔΝΤ για βοήθεια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο Δημήτρης Ρέππας εκτίμησε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού «θα πιάσουν τόπο», ενώ εκτίμησε πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το πολιτικό σύστημα είναι ότι φαίνεται πως αποκόπτεται από τα κοινωνικά στρώματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

http://www.prionokordela.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα