ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

UD Προσεγγίσεις

Στην Δημοκρατία οι λαοί ψηφίζουν τις κυβερνήσεις και έχουν την δυνατότητα να τις αλλάζουν όποτε θεωρήσουν ότι δεν τους αντιπροσωπεύουν.

Οι κυβερνήσεις, από την άλλη πλευρά, έχουν την υποχρέωση να φροντίζουν για την ευημερία των πολιτών- την οικονομική, την εκπαιδευτική, την κοινωνική, την πολιτισμική κτλ. καθώς και την ασφάλεια του κράτους.

Από αυτή την βασική συνθήκη της Δημοκρατίας η.....
παγκόσμια πολιτική σκηνή διολισθαίνει προς μια νέα μορφή διακυβέρνησης κρατών που νομίζω θα
εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στο μέλλον:

Οι κυβερνώντες “εγκαθίστανται” (με διάφορα θεμιτά και αθέμιτα μέσα) από μια οικονομική ολιγαρχία και εν συνεχεία φροντίζουν τα συμφέροντα της να γίνονται όλο και πιο ισχυρά, προωθώντας την οικονομική παγκοσμιοποίηση, με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης από έναν παγκόσμιο ηγέτη. Το μήνυμα είναι σαφές: Οι λαοί ας πάνε να κοιμηθούν, ο κύκλος της “εξουσίας που θα πηγάζει από το λαό έχει κλείσει.

Το σύνθημα “ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη” που ήταν ανέκαθεν ο στόχος και το ιδανικό του εβραϊκού λαού έχει διολισθήσει στο δόγμα “συγκέντρωση εξουσίας μέσω οικονομικής δύναμης στα χέρια των λίγων και εκλεκτών” που κατά σύμπτωση είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι.

Η εξέλιξη αυτή δεν θα ήταν άσχημη εάν…

ίσχυαν και εφαρμόζονταν οι ιδέες “ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη” για όλους τους λαούς ισότιμα, όμως η διολίσθηση στην άκρατη συγκέντρωση εξουσίας μέσω οικονομικής δύναμης, ΜΟΝΙΜΑ, σε λίγους και “ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ“, προοιωνίζει την επερχόμενη καταπίεση των λαών σε όλα τα επίπεδα και την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας (έλεγχος σε όλα τα επίπεδα) από οικονομικούς εξουσιαστές (τους σύγχρονους δήθεν “εκλεγμένους” πολιτικούς ) που πληρώνονται αδρά για να προωθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Ο βασικός άξονας της επιχειρηματολογίας μου είναι τούτος.

ΕΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠ’ ΑΠΕΙΡΟΝ.

Είτε από αδιαφορία είτε από διαπλοκή είτε από παραλείψεις, οι κυβερνώντες μέχρι σήμερα επέτρεψαν την συσσώρευση αμύθητου πλούτου (εκατοντάδες τρισεκατομμύρια) στα χέρια ελάχιστων ατόμων που κρύβονται πίσω από τράπεζες ή οικονομικά μορφώματα. Παρέλειψαν ή φοβηθήκαν οι κυβερνήσεις να ασκήσουν το δικαίωμα τους να φορολογήσουν τα υψηλά εισοδήματα με φόρους τέτοιους που θα έπρεπε να ξεπερνούν το 80% στα ανώτατα κλιμάκια (μέχρι σήμερα δεν φορολογούνται ούτε κατ’ ελάχιστον). Μόνον έτσι ο πλούτος θα ξαναγύριζε στα κράτη και δεν θα αφηνόταν να τον διαχειρίζονται ανεξέλεγκτα μερικοί ιδιώτες.

Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα έγινε τόσο πολύπλοκο ώστε κατάφερε αυτή η ελίτ να διαφεύγει τη σύλληψη της φορολογητέας ύλης και εν συνεχεία να δανείζει τα κράτη με τρισεκατομμύρια, απαιτώντας όμως με σκληρό τρόπο την αποπληρωμή των κεφαλαίων και των τόκων παρά το γεγονός ότι αυτοί απέκτησαν
Keywords
Τυχαία Θέματα