ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Με την πρώτη στην κυριολεξία βροχούλα, τις πρώτες αστραπούλες και τα πρώτα διστακτικά και αδύναμα μπουμπουνητά, όλα σε....
τούτον τον τόπο βυθίζονται στο σκοτάδι.
Το σύστημα της ηλεκτροδότησης είναι τόσο ευάλωτο, ανίσχυρο και εκτεθιμένο, παρά τα ΔΙΣ που εισπράττει η ΔΕΗ από το υστέρημα του λαού.
Έτσι τη Δευτέρα το βράδυ με τις πρώτες σταγόνες και μπουμπουναριές (δεν μιλάμε για κεραυνούς ή ανεμοθύελλες) η περιοχή βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι.
Ούτε μπλακ άουτ να είχαμε.
Το πρώτο θύμα της …κακοκαιρίας ήταν
οι Ραδιοτηλεοπτικοί αναμεταδότες, οι οποίοι σιώπησαν και στέρησαν τους κατοίκους από την ενημέρωση για τα της «τηλεδιάσκεψης» που τους αφορούν άμεσα.

Δεύτερο θύμα, απ’ όσα τουλάχιστον πληροφορηθήκαμε, ήταν το λιμάνι.
Ο Τερματικός Σταθμός του οποίου επίσης βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι, που σε συνδυασμό με την ατυχία να μην λειτουργήσει άμεσα, όπως έπρεπε, το σύστημα Ασφαλείας (κάηκαν κάποιες ασφάλειες και οι υπεύθυνοι άργησαν να εντοπιστούν για να τις αντικαταστήσουν) επέτεινε την κατάσταση.

Αξίζει να τονιστεί με έμφαση, το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο γνωστός και ως «ΜΑΚΕΤΟΣ» όταν εγκαινίασε το λιμάνι, διαβεβαίωσε τον Ελληνικό αλλά και τον Ευρωπαϊκό λαό, πως το σύστημα αυτό ήταν το πλέον ασφαλές και σύγχρονο σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Δεν χρειάστηκε, λοιπόν, παρά μια βροχούλα, για να τον διαψεύσει για πολλοστή φορά.

http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα