ΣΤΟΝ ΑΡΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ : ΔΕΝ Γ......ΑΙ

Σύντροφε Καπετάνιε
Ηρθαμε να σε βρούμε γιατί τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο.
Αφού δεν σε ακούσαμε οταν έπρεπε και κάτσαμε με τους Αγγλους στο ίδιο τραπέζι για να συνεργαστούμε, οδηγηθήκαμε στα δεκεμβριανά, στην βάρκιζα στον ύπουλο θάνατό σου, για τον οποίο μετανοιώσαμε, στην αποχή και τον εμφύλιο ακολουθώντας την πολιτική και τις....
εντολές της Σοβιετικής Ενωσης ενάντια στα συνφέροντα της Ελλάδας και του ταλαίπωρου λαού της.
Μετά και για τα υπόλοιπα 25 χρόνια κρυφτήκαμε στις αδελφές σοσιαλιστικές χώρες
όπου και πήγαν και οι κυνηγημένοι αγωνιστές αφού καταφέραμε να τους χαρακτηρίσουμε απάτριδες ενώ οι ιδιοι είχαν βαθιά αγάπη για την Ελλάδα σε αντιδιαστολή με την δική μας πολιτική που ακολουθούσε πάντα ότι έλεγε η Σ.Ε.
Το αγωνιστικό φρόνημα των ελλήνων αγωνιστών αυτά τα χρόνια έφτασε στα ύψη με κυνηγητά, βασανιστήρια και άλλες εξεφτελιστικές πράξεις για όσους έμειναν στην Ελλάδα πράγμα που μας βόλευε γιατί έτσι δημιουργούμε ένα πλεόνασμα ιδεολογικών αποθεμάτων που είχαμε σκοπό να το αξιοποιήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Παρόλο που δόθηκε η δυνατότητα τότε να ενισχύσουμε το κόμμα που μπορέσαμε να κάνουμε στη χώρα εμείς ακολουθώντας πάντα τις εντολές της Σ.Ε φροντίζαμε απ' εξω οπου ζουσαμε με ασφάλεια να ναρκοθετούμε αυτή την προσπάθεια βάζοντας σε ακόμη μεγαλύτερς περιπέτειες τους παραμένοντες εκεί έλληνες αγωνιστές. Τέλος τα κάναμε μαντάρα ήρθε η χούντα, διεσπαστήκαμε και δεν μιλούσαμε μεταξύ μας ακόμη και στη φυλακή.
Πέρασε κι αυτό κι ήρθε επιτέλους η μεταπολίτευση.
Ετσι γυρίσαμε πίσω με όρους του αστικού κράτους, και πάντα με τις ευλογίες της Σ.Ε .
Ε συμβιβαστήκαμε και πεσαμε με τα μουτρα στην εξουσία εκ του ασφαλούς, δηλαδή εκτός κυβέρνησης, κάναμε πετυχημένες επιχειρήσεις που επιμελώς τις κρύβαμε απο τους έλληνες και τα κατώτερα μέλη μας. Ετσι σταδιακά γίναμε μέρος του συστήματος αξιοποιώντας τα ιδεολογικά αποθέματα που είχαμε , εξουσία δηλαδή, γι αυτό και μας αποκαλούν και συστημικούς . Καταφέραμε, πρέπει να σου πούμε, να δούμε το όνειρό μας, δηλαδή να φτιάξουμε ένα μικρό σοβιετικό κράτος μέσα στον καπιταλισμό, το οποίο και φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού. Παράλληλα στην ίδια πολιτική συντάχθηκαν και οι μοναρχοφασίστες που δεν τους αποκαλούμε έτσι πια , γιατί είμαστε συνεταιροι.
Θα πρέπει επίσης να σου πούμε ότι η Σ.Ε δεν υπαρχει πιά αλλά εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ίδια κατάσταση χωρίς φυσικά να έχουμε πρόβλημα.γιατί πολλά τα λεφτά Αρη.
Τα πράγματα όμως, σύντροφε καπετάνιε δεν είναι καλά.
Μας πήραν χαμπάρι, η χώρα χρεοκόπησε κι οι συνεταιροι μας ζητούν να τους καλύπτουμε μια και είμαστε σαν το αμορτισέρ στο σύστημα και αυτό δεν είναι καλό. Νοιώθουμε ενοχές γιατί δεν σε ακούσαμε να ακολουθήσουμε μια ανεξάρτητη και ελληνική πολιτική ώστε ο λαός να γίνει αφέντης στην πατρίδα μας και μια και δεν υπάρχει η Σ.Ε για να πάρουμε γραμμή ήρθαμε σε σένα, αφου σε αποκαταστήσαμε στο κόμμα και στο πάνθεον των ηρώων μας..
Κατάφερες σύντροφε καπετάνιε να εισαι ο αγαπημένος τ
Keywords
Τυχαία Θέματα