ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΜΕΤΩΠΑ - ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΛΠ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ…!!!

Ακούγεται έντονα σήμερα η επιστροφή παλαιών στελεχών για ένα μεγάλο ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα ενώσει την κεντροαριστερά σε τέτοια πρότυπα ώστε να μπορέσει να κυριαρχήσει για τα επόμενα χρόνια.
Πώς όμως θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο;

Σήμερα που βρίσκεται στην χειρότερη καμπή της ιστορίας του, θα πρέπει πρωτίστως να μεταλλαχτεί σε ένα κόμμα, σύγχρονο ευρωπαϊκό και....
προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα της Ελληνικής και της παγκόσμιας ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχοντας την μεγαλύτερη εμπειρία σε διακυβερνήσεις, ξέρει
να διαχειρίζεται τις καταστάσεις καλύτερα από όλα τα άλλα Ελληνικά κόμματα.

Τα υπάρχοντα Ελληνικά κόμματα και κυρίως τα αριστερά, λειτουργούν πάντα σαν "πολιτικές ομάδες" και δεν μπορούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι έχουν την δυνατότητα να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας παρά μόνο να συνεπικουρούν και πολλάκις απλά να συμμετέχουν …!!!

Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας δείχνει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάντα κατάφερνε να «διαλύει» την αριστερά και να επωμίζεται τους καρπούς με την αξιοποίηση των «εισερχομένων» στελεχών της.

Φρόντιζε όμως πάντα να χειραφετεί τα στελέχη του και πολλές φορές να τα αξιοποιεί σε διάφορες θέσεις και μάλιστα σε σημαντικές για την χώρα, οπότε δημιουργούσε ένα «όραμα για εξουσία» ακόμα και σε ένα απλό μέλος του κρατώντας το σε «ομηρία».
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξέρει να συνθέτει και να καθοδηγεί, γι αυτό και χαρακτηρίζεται σαν πολυσυλλεκτικό κόμμα, και την «πολυσυλλεκτικότητα» μπορεί να την « διαχειρίζεται» και να την εφαρμόζει πρωτίστως σε όλα τα μέτωπα, και κυρίως άριστα στους επιχειρηματίες.

Το να μπορείς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση απαιτείται άριστη ικανότητα στο να «να συλλαμβάνεις και να ανταποκρίνεσαι στα αντανακλαστικά του λαού».

Ας θυμηθούμε την περίοδο 2000-2005, τότε που μετά από ένα «αμαρτωλό χρηματιστήριο» ήρθε η διαχείριση για ένα «οικονομικό πακτωλό χρημάτων για την Ολυμπιάδα», με πρωτοφανή έργα για την Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να χυθεί σταγόνα αίμα.

Δηλαδή με απλά λόγια κάθισαν όλοι σε ένα τραπέζι, και « μοίρασαν σωστά την πίττα», τραπεζίτες-εργολάβοι- εκδότες, όλοι έγιναν «αδέλφια», έτσι έκλεισε το «πακέτο» των Ολυμπιακών Αγώνων περίπου 3 τρις δραχμές, χωρίς να χυθεί δάκρυ, ενώ ταυτόχρονα ξεχάστηκε και το χρηματιστήριο.

Μετά το 2005, που δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό αντικείμενο, ενώ παραιτήθηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα πράγματα, τα επερχόμενα κυβερνητικά σχήματα της Ν.Δ. κλίθηκαν να αποπερατώσουν τις ουρές, δηλαδή τα απομεινάρια των έργων ΠΑ.ΣΟ.Κ και μάλιστα επειδή δεν είχαν τις ικανότητες του ΠΟΑ.ΣΟ.Κ, τα έκαναν μούσκεμα ειδικά μετά τον «απρόσμενο» θάνατο του καθηγητή ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

Σήμερα που η προίκα της χώρας μας αγγίζει σχεδόν τα 20 τρις Ευρώ, η πρόκληση για το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μεγάλη, όχι για το οικονομικό αντικείμενο, αλλά και από την «ευθύνη» για την διαχείριση του πακέτου.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι, αφού η αριστερά έχει «ερασιτεχνική πολιτική συμπεριφορά
Keywords
Τυχαία Θέματα